Melyik europai varosba lenne érdmes elvinni a páromat 17. -20. kozott szulinapi ajandekkent?
Angliaban elek, spanyol parom(no vagyok, o ferfi) van es iden lesz 30. Meg szeretnem lepni egy ket-harom akar negy napos uttal, hiszen mindketten szeretunk utazni.
Barkinek barmi otlete?
Szeretnem ha a szallodaba azert lenne vmi wellness opcio meg azert egy-ket dolgot megtudjunk nezni/pl szep varoster, vmi fesztival, rendezveny vagy hiresebb kocsma, étterem, jo ejszakai elet/
Elore is koszi
Ahol még nem járt.
Mondjuk Amszterdam, Párizs, Velence....
Szerintem wellness-es hotel minden nagyobb városban van.
Pl:
Brüsszel: gyönyörű főtér, jó kocsmák, érdekes sörök, egyéb látnivaló: pl. Atomium, Mini Europe, vagy Brüsszel közelében van Brugge, ami egy nagyon bájos kisváros, oda is el lehet látogatni egy nap
Párizs: itt gondolom nem kell részletezni a nevezetességeket, van bőven
Budapest: ha még nem voltatok, akkor ez jó alkalom lenne, hogy elkalauzold itthon, ha nem pesti vagy, akkor a saját városodba is ellátogathattok
Prága: ideális pár napos programra, pihi, városnézés, és itt is vannak jó kocsmák
Ha melegebbre vágytok, akkor mondtam volna Spanyolországot, de hát neki az annyira nem lenne érdekes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!