Bulgária vagy Tunézia?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 10:20
1/11 anonim válasza:
Ezek közül még sehol nem jártunk,de Tunéziába nem vágyom!Nem tetszik.Rokonék voltak,el volt tőle ájulva(első külföldi útja),de gusztustalan volt a szálloda,az egész város szerintem.
Bulgáriát már néztem tavaly is,tetszik,nem túl drága,és még rosszat nem is nagyon hallottam.
3/11 anonim válasza:
Bulgária a leglehúzósabb hely a világon, még ha olcsóbb is a többi divatos úticélnál. Mindenki a turisták pénzére hajt, de nagyon durván. Két lábon járó ejrójel leszel. Emlékszel a Balatonon milyen volt a hozzáállás a turistákhoz 10 éve? Na azt emeld a négyzetre! Én a helyedben odamennék, de csak azért, hogy aztán soha többet ne menjek oda. Vagy nem a tengerpartra mennék, hanem a keleti hegyi falvakba, ahol kedves és becsületes az emberek többsége.
6/11 anonim válasza:
Bulgária - Sunny Beach. A leggyönyörűbb hely, ahol jártam, pedig én jártam már a viágban sok helyen.
7/11 anonim válasza:
Én Bulgáriába mennék. Meg hát nem is mehetnénk Tunéziába, mert apu nem akar Törökország, Egyiptom és ezekhez hasonló országokba menni :S szóval.. :D
8/11 anonim válasza:
Tunézia! kiskorom óta minden évben elmegyünk legalább 2* imádom szinte haza járok oda legjobb hely tavaly pont úgy voltunk hogy Tunézia 2* és egyszer Bulgária a két Tunézia sokkal jobb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!