Bulgária Románián keresztül! Tudtok ajánlani szállást Romániában 1éjszakára?
Figyelt kérdés
Nem akarjuk egyhuzamban levezetni azt a 16-20 órát...2011. júl. 24. 13:32
1/13 anonim válasza:
én max Nagyváradon tudok ajánlani szállást de az az ut elején van még. milyen városban keresnétek
?
2/13 A kérdező kommentje:
Az sajnos nagyon az elején van még. Pitesti környékén lenne jó. De azért köszönöm:)
2011. júl. 27. 16:46
3/13 anonim válasza:
kinéztem egyet a neten esetleg mert tudok románul
Hotel Vulturul Pitesti 5000 ft kb egy éjszaka, kétágyas szobákban. [link]
itt képek is vannak. Cim Pitesti, Str. Prelungirea Craiovei, Com.Bradu nr. 21 Telefon 0040- 756 195 963
4/13 anonim válasza:
előző vagyok, itt online lehet fogélalni esetleg [link]
5/13 anonim válasza:
vagy esetleg Pensiunea Avangarde-ez panzió. Pitesti, Str. Mihail Chitescu nr. 5 ( GPS: N 44.8712540; E 24.8477673 ) ez a cim. telefon 0040 -723 674 899 itt kb 6000 ft az éjszaka. ez pont benn a városbaN van, ahogy látom, a másik az meg külváros talán.itt vannak fotok [link]
6/13 anonim válasza:
az elsőnek ez az emial cime hotel_restaurant_vulturul@yahoo.com, probalkozzatok angolul irni vagy valaki itt nektek leforditja románra amit akartok sztem. én most megyek nyaralni de ha még jövöhéten is aktuális lesz segithetek
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Az első az jó lenne, csak az 5000 ft az fejenként van vagy 2őnknek annyi? Írok nekik remélem értik az angolt! :) Köszönöm szépen még egyszer!
2011. júl. 30. 10:41
8/13 anonim válasza:
sikerült velük szót érteni? ha enm sozlj és segitek. mert hazaértem
9/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem reagáltak az emailemre, de sikerült találnunk Brassó mellett egy szállást, ott még beszélnek magyarul:) De nagyon köszi a segítséget!
2011. aug. 3. 07:08
10/13 anonim válasza:
örülök. adnék még egy tanácsot. nem tudom mivel fizettek itt Romániában de ha lejjel akkor ne a határnál váltsatok mert nagyon rossz az árfolyam.ha Ártándon mentek át a határon majd csak Nagyváradon váltsatok. Bementek Váradra, elhagyjátok az ipari parkot es ahol már tömbházak jönnek figyeljétek jobb oldalt a Profi áruházat és utána van egy váltó ami már jól vált.
Ja és vegyetek autóut matricát, az első benzinkutnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!