Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kiszeretnék költözni külföldra...

Cyok kérdése:

Kiszeretnék költözni külföldra 5 év mulva! De hova?

Figyelt kérdés
Nagyon kiszeretnék költözni külföldre mikor nagykorú leszek.Szerintetek hova?Ès csak éretségivel vagy Főiskolai,Egyetemi végzetséggel érdemes ki költözni??Én arra gondoltam éretségivel ki költöznék Görögországba vagy Horváthországba vagy Londonba vagy Spanyolo.-ba ezt meglehetne valósítani???? By:Barbi

2015. okt. 12. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Majdnem beletrafáltál az összes olyan országba, ahová nem éri meg kiköltözni. Még nagyon kicsi vagy ehhez, 5 év múlva térjünk vissza rá.
2015. okt. 12. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem.Nagyon okos és kifinomult vagyok már.Én akkpr majd éretségivel fogok ki költözni Görögországba szakmai tapasztalat nélkül hála neked.

By:Barbi

2015. okt. 12. 13:51
 3/8 anonim válasza:

Európán belül leginkább Angilába, Franciaországba, a BeNeLux államokba, ill. az északi országokba érdemes kiköltözni. Ezek mellett az USA-ba, Dél-Koreába és Japánba érdemes, bár utóbbiban a megélhetéshez kell a magas fokú teherbírás. Görögország nem jó választás, a gazdasági válságból még vagy 30 évig nem lábalnak ki. Horvátország szintén ingoványos talaj a migránskérdés miatt, Németország úgyszintén. Olaszország a saját fiataljait sem tudja munkával ellátni. Spanyol ország tengerparti területein még csak-csak találnál munkát.

Az, hogy milyen fokú végzettséggel mész ki, attól függ mit szeretnél csinálni. Akárhová mész is, kell az adott ország nyelvéből legalább egy felsőfokú nyelvvizsga. Éretségivel elmehetsz takarítani vagy bébicsőszködni, még így is többet keresnél mint itthon bátmivel. Ha szeretsz nyelveket tanulni elmehetsz idegenvezetőnek is, ami szintén jól fizető munka. Ha pedig többet kereső munkát szeretnél vállalni, ahhoz min. 3 diploma és 2 nyelvvizsga szükséges. Kettő között nem nagyon van átmenet hiszen a hazai munkaerő mindig előnyt élvez a külföldiekkel szemben.

2015. okt. 12. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak magadnak legyél hálás ha ilyen helyzetbe kerülsz, ne nekem. ;)

De most komolyan, 5 évvel hamarabb mit lehet ezen megbeszélni? Olvasol te politikát, híreket? Mert ha igen, akkor nagyon jól tudod, hogy ezeknek az országoknak a sorsa elég labilis, Görögország pár hónapja épp hogy elkerülte az államcsődöt, nem tudhatjuk, hogy 5 év múlva mi lesz, talán már csak történelem.

Te 13 évesen egyetlen dolgot tehetsz: tanulni, szerezni valamilyen használható szakmát és nyelvtudást, mert mindegy, hogy hol kötsz ki a végén, ezeke mindig szükséged lesz.

2015. okt. 12. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a költözés helyett inkább a helyesírásra gyúrjál rá!!

".Nagyon okos és kifinomult vagyok már".....meg szerencsére szerény is.....

"Én akkpr majd éretségivel fogok ki költözni Görögországba "......akkor azt nem értem minek tetted fel a kérdést....

2015. okt. 12. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Görögország gazdasága romokban. Nem sokra mennél ott már semmilyen végzettséggel sem.

Horvátországban és Spanyolországban kiemelkedően magas a munkanélküliség.

Londonba mehetsz mosogatni, takarítani, raktárba pakolni, stb.

Én a helyedben Új-Zélandra mennék.

2015. okt. 12. 15:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Én már gondoltam Los Angelesre oda nagyon szeretnék ki költözni de egyesek szerint oda nagyon nehéz kijutni mert ilyen zöld kártya kell vagy házasság.
2015. okt. 13. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi meg arra gondoltunk,hogy most már nyugodtan befejezheted ezt az ökörködést,meg random országok/városok nevének a beírkálását........kérdezgetsz itt,azt közben azt se tudod merre vagy arccal előre!!
2015. okt. 13. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!