Mennyire veszélyes stoppal utazni?
Kizárt, hogy 1 kocsival megúszod.
Több napi útra készülj fel. (Pihenés, tisztálkodás, étkezés, ürítés).
Utazz repülővel, vagy ha mindenképp kocsival akarsz menni, akkor telekocsi. Utóbbi jóval drágább is lehet mint egy olcsóbb repülőjegy.
Én nem értem ezt a negatív hozzáállást. Akik kipróbálták már csak annyit mondanak hogy vigyázzak,de nem akarnak lebeszélni, szóval annyira nem lehet hülye ötlet. Azt nem értem, hogy akik még ki sem próbálták mért vesznek fel kioktatós hangsúlyt, és próbálják meg elvenni más kedvét tőle.
Nem random ötlet volt, mivel egy régi barátom lakik ott, úgy gondolom nem lennék végleg elveszve. Ráadásul tudtommal Angliában is emberek élnek, nem állatok szóval valaki csak tudna segíteni.
És mint mondtam ez nem a pénzről szól, hanem ez egy régi célom. Ha egy kocsival végig tudnék menni akkor elindulnék magam kocsival, ugyanott vagyok.
Egyébként egyáltalán nem vagyok pesti, egy kisvárosban élek a Dunántúlon, szóval elég téves következtetést sikerült levonnod.
Elnézést ha valakit ezzel megbántok, köszönöm mindenki válaszát de örülnék ha innentől olyanok válaszolnának, akik hasznos információt tudnak adni, nem csak negatív lehúzást.
Na,akkor menjél. Mit lehet erre még mondani?
Magyarországon is sok állat él,meg Angliában is.
Mi csak figyelmeztetni akartunk. Te pénzed,te testi épséged.
7-es vagyok, fiatal koromban stoppoltam, :
Íme, egy másik topikban leírtam már.
"Stoppolás. Barátnőmmel (akivel Pécsre is mentünk) nagy stopposok voltunk :-) rengeteget stoppoltunk - hangsúlyozom, szintén a 80-as évek, amikor itt, országon belül sokkal biztonságosabb volt minden.
De bizony, volt olyan, hogy egy vidéki (esti) színházi előadásról jöttünk haza stoppal, felvett minket egy buszos és "fuvardíj" gyanánt szexelni akart. Mivel erre mi nem voltunk hajlandóak, így kidobott minket az éjszaka
kellős közepén egy kihalt részen. Ott álltunk kb. 2 órát, mire egy román autó felvett minket 3 sráccal (szerencsére ők nem akartak semmit), de az az út sem volt egy életbiztosítás. Ha csak egyszer is jártál volna Spanyolországban busszal, láttad volna, milyen kihalt részek vannak arrafelé... Ráadásul, gondolhatod, hogy ha kamionosokat megtámadnak parkolókban, akkor egy védtelen lányt hogy a búbánatba ne? Főleg most, hogy Franciaországban a sok menekült délről megy az országba
.... "
Nem tudom, milyen útvonalon mennél, fiú vagy-e vagy lány, de gondolj bele, hogy ha valami miatt kitesznek a hegyekben az út szélére, stb. hideg van, fagyoskodsz órákig... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!