Kezdőoldal » Utazás » Európa » Akik éltek már Oroszországban:...

Akik éltek már Oroszországban: tényleg az ottani nők a legszebbek?

Figyelt kérdés

2015. okt. 3. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Szépek orosz nők, ez igaz.
2015. okt. 3. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Elég szépek,bár állítólag hárpiák
2015. okt. 3. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Éltem kint pár hónapot. Nos, annyi szép nő van kint mint bárhol másutt ( csak Angliában nincsenek szép lányok..tudom most itt élek) Vannak szép orosz lányok de vannak akikkel éjszaka nem szívesen találkoznék..
2015. okt. 3. 22:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Én eddig úgy hallottam, hogy arányaiban ott több kiemelkedő nő van, mint máshol (igaz ez a lengyelekre, ukránokra, csehekre is állítólag...szóval a szlávokra)

Ennek tényleg az az oka, hogy tényleg szebbek, vagy csak többet törődnek magukkal (ruha, smink stb.)?

2015. okt. 4. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

"Ennek tényleg az az oka, hogy tényleg szebbek, vagy csak többet törődnek magukkal (ruha, smink stb.)?"

A legtöbb orosz nő igénytelenül öltözik és sminkel, de tényleg botrányosan. Úgyhogy eme kijelentésed nem igaz. Moszkva más, ott virágzik a divat, ténylegesen stílusosabb nők élnek. Oroszország hatalmas, ebből adódóan sok a szép nő, de nem mérhetően több, mint Európa többi részén. A tipikus orosz arc nekem nem tetszik, abból viszont rengeteg van.

2015. okt. 4. 17:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Milyen az a tipikus orosz arc?:D
2015. okt. 4. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Te most itt tényleg sztoikus vitát kezdtél úgy általában az orosz nőkről?

Mindig van lejjebb.

2017. febr. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!