1/8 anonim válasza:
Igen, jelenleg Oroszországban minden -korban megfelelő- civilre nézve kötelező katonai szolgálat, azaz sorkatonaság működik.
2/8 anonim válasza:
Igen, ha jól tudom két év a szolgálat, de bizonyos nagyobb megterhelést jelentő egységeknél 1 év is elég (ilyen pl. a Tádzsikisztánban szolgáló 201-es gépesített hadosztály).
3/8 anonim válasza:
2008 óta 12 hónap. Akinek van rá lehetősége az, hogy úgy mond megveszi a szabadságát. Mivel orosz országban nagy a korrupció, ezért csak meg kell találnod a megfelelő embert akinek fizetsz.
Minden évben átlagban húsz kiskatona követ el öngyilkosságot .
4/8 A kérdező kommentje:
És ez csak az állampolgárokra érvényes? Akik csak ott élnek azokra nem?
2014. febr. 14. 17:25
5/8 anonim válasza:
3-as, szerintem 20-nál sokkal többen követnek el öngyilkosságot:( Régebben láttam a tv-ben, orosz anyák beszéltek, akiknek öngyilkos lett a fiuk. Sokan nem is maga a szolgálati hely, hanem az idősebb katonatársak, tisztek kegyetlenkedései miatt követik el.
6/8 anonim válasza:
5#
Ez hivatalos adat, persze sokkal többen vannak akkik "véletlen elesnek vagy megfulladnak" meg persze szerintem az 1/10-e nem derül ki. Én orosz állampolgár is vagyok és a fiam most 15 éves, semmi esetre sem akarom hogy a fiamat besorozzák, úgyhogy lassan rá kell feküdni erre a dologra
4# Csak állampolgárokat soroznak be.
7/8 anonim válasza:
6-os, ez komoly dolog, sok sikert!
8/8 Ridamov válasza:
Ha nem akarsz menni akkor megyek helyetted. 13L
Ja és... tudom mit vállalok. Nem félek a haláltól sem. Nem vagyok depressziós mielőtt az jönne le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!