Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lenne e valakinek kedve egy...

Lenne e valakinek kedve egy hosszabb utazási túrára? Én Nagyvárad környéki vagyok szóval legföképp Romániábol és a határ környéki embereket keresek.

Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 20:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak:Semmi akadálya,hogy velünk tarts,bár még annyira nincs megszervezve,de gondolkodok rajta,hogy is nézzen ki az úticél.Bár én annak örülnék a legjobban,ha mindenki akit érdekel a dolog írna privátban,hogy ott jobban megtudjuk beszélni a dolgokat és ha van valakinek ötlete,hogy milyen helyekre érdemes elmenni az nyugodtan ossza meg velem.
2015. okt. 2. 09:02
 12/12 A kérdező kommentje:
A 10-es válaszolónak pedig lehet akadnak szélhámosok,de itt nincs mit nyerjenek,mert a költségek nagyját saját maga kell fizesse mindenki,és nem vagyok egyáltalán meggondolatlan,mert lehet te furcsának találsz egy ilyen túrát,de az én barátaim közül nem akadnak olyanok akikell eltudnák menni valahova,így itt teszek próbát,hátha akadnak olyan emberek akik szintén társakat keresnek túrázáshoz.
2015. okt. 2. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!