Lenne e valakinek kedve egy hosszabb utazási túrára? Én Nagyvárad környéki vagyok szóval legföképp Romániábol és a határ környéki embereket keresek.
Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 20:34
1/12 anonim válasza:
merre akarsz menni? Amúgy én Ploiesti-i vagyok, de gyakran megyek Oradea-ba
2/12 A kérdező kommentje:
Ezen meg nem gondolkodtam el alaposabban.En arra gondoltam,hogy ha talalok egy par valakozot ra akkor veluk kozosen megbeszelnenk,hogy hova megyunk,meddig es milyen helyeket jarnank be.
2015. szept. 16. 13:13
3/12 anonim válasza:
tavaly három haverommal a Transzibériával mentünk el Vlagyivosztok-ig, onnan vissza már nem tudom meddig, ahol átszáltunk a Pekingbe tartó vonatra, Mongólián keresztül ment az út gyönyörű tájakon. Hazafelé ugyan úgy jöttünk vonattal.
4/12 A kérdező kommentje:
Az klassz lehetett :D En is egy ilyen hosszabb utazastban szeretnek reszt venni.
2015. szept. 17. 09:26
6/12 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
2015. szept. 30. 07:58
7/12 anonim válasza:
figyelj oda...en is annyi leszek mindjart nem lenne hulyeseg mondjuk ez a dolog hogy tura...en benne lennek szivesen
8/12 A kérdező kommentje:
Ennek örülök,hogy téged érdekelne a túra.Remélem akad még olyanok akiknek tetsztene ez az ötlet.
2015. okt. 1. 08:12
9/12 anonim válasza:
az első válaszoló vagyok. Én 25 éves vagyok, beszélek románul, angolul, magyarul, oroszul meg kicsit németül. Ha kitaláltok valami jót akkor ha nem gond a korom, veletek tartanék.
10/12 anonim válasza:
nem a legjobb hely hiresztetni egy turat azert mert sose tudod kibe akadol...idegen ugyebar plane romaniaba azert van egy par szelhamos...latom nem felsz semmittol....vagy csak nnem gondolkozol mielott cselekszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!