Hova mennétek várostnézni? Skócia, Wales vagy Irország?
Walesben még nem voltam, Skóciában igen, és Írországban élek. Én Skóciára szavaznék, gyönyörű a vidék, és tele van kastéllyal.
Írország is hasonló, nagyon szép vidékek vannak, pl. Connemara, Cliffs of Moher.
Walesben voltam, Írországban még nem. Skóciában voltam, oda még visszamegyek, mert gyönyörű ország. Ott vannak régi várak, történetek, és Loch Ness-t sem szabad kihagyni. (oda megyek majd jövőre pár napra...:)
Szóval szerintem Skóciába érdemes menni ha látni is akarsz valamit. Wales is szép<mint táj, de Skócia szebb.
Köszönöm én is valahogy így gondoltam :)
Az a "baj", (vagyishát nem tudom baj-e ezt szeretném megtudni) hogy Edingburgh-ban száll le a gép...innen el lehet érni ezeket az általatok gondolt/említett szép tájakat?
ma 17:03 vagyok.
A kocsi bérlés elég drága kint. Én azt tanácsolom, hogy több napot szánj rá, és menj busszal mert az a legolcsóbb (bár elég hosszú lesz az út) de a többi pénzből amennyivel többet fizetnél a vonatra vagy kocsi bérlésre tudsz kellemes kis szobákat bérelni 1-2 éjszakára is. Mi kocsival megyünk (saját) bár mi is a vonatot néztük először de olcsóbb volt az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!