Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a nagy hajó (cruiser) utazásokról?

Figyelt kérdés
Nagy álmom válna valóra, ha utazhatnék egyszer egy ekkora hajón, bárhol (persze minél közelebbi tengerpartól Mo.-hoz). Akinek van tapasztalata, vagy tud hasonló utakról szívesen meghallgatnám. Mennyibe kerülnek az utak?

2015. aug. 31. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: Érdemes hírlevelet kérni irodáktól, több hajóstársaság szokott rendszeresen akciózni, pl italcsomagot adnak, vagy fedélzeti pénzkeretet.
2015. szept. 3. 21:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most már nagyjából értem a lényeget :)
2015. szept. 4. 01:22
 13/15 anonim ***** válasza:
2015. szept. 5. 01:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdek én is kedvet kapni egy ilyen úthoz. :) Megnéztem pár videót, pl. ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=HAaxSAAE8pg

A leírásnál írja a feltöltő, hogy az MSC Splendida hajón jobb volt a kaja, mint az MSC Divinán. És nem érdemes nyáron, csúcsszezonban menni, mert rengeteg ember van, lökdösődnek, a gyerekek meg hangosak, többen is rágyújtottak nem kijelölt helyen, stb.

Itt meg a 10 legnagyobb ilyen hajó:

https://www.youtube.com/watch?v=foZHOKIKcQI

Brutálisan nagyok, kb. 4000 férőhellyel, + 1500-2000 a személyzet...

2015. szept. 6. 00:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A Splendida tényleg nagyon szép hajó és jó rajta a kaja :) Ez volt az egyik, amivel hajóztunk, félelmetes nagy és még vannak nála jóval nagyobbak is. Mi eddig májusban és szeptemberben voltunk, nagyon bevált.
2015. szept. 7. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!