Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek is elnyomja az...

Szerintetek is elnyomja az olcsó repjegyeket a telekocsizás (pl blablacar)?

Figyelt kérdés

Ott már a jelenleg repülővel legolcsóbban utazható brüsszel is kezd autóval olcsóbb lenni ha 5-7 fővel utazik valaki. És kezdik egyre többen használni, tehát ha én úgy döntök kimegyek pl brüsszelbe, akkor jelenleg repülővel ha jó előre megtervezem 15-20e transzferrel ahogy ki tudok jutni.

Telekocsival ha viszek utasokat vagy én megyek utasként , már akár 10e ft -ból is ki tudom hozni és akkor háztól házig visznek + nagy csomagom is lehet, ami repülőn feláras.

2015. aug. 22. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

5-en utazni egy 5 személyes autóban, Majdnem 15-17 órán keresztül? Még 6-7 óra is kínszenvedés. Ráadásul, ha mindenkinek vannak táskái, bőröndjei, be sem fér a kocsiba, szóval nem igaz, hogy több cuccot tudsz vinni, mint a repülőnél.

Én Brüsszelbe 20ezerért utaztam oda-vissza, erre még rájön párezer forint transzfer. És vannak még ennél is olcsóbb jegyek. Sokkal inkább megéri, mint kocsival menni.

2015. aug. 23. 13:06
 12/16 A kérdező kommentje:

Azért a reptérre is ki kell menni jóval előtte, meg ugye a gép charleroi -ba száll le, szóval ott is idő mire brüsszelig eljutsz. Autóval sem tart napokig az út, 12 óra mondjuk ami nem vész. És mégcsak előre sem kell foglalni hónapokkal a jegyet.

Repülőre vihetsz egy kis kézipoggyászt, egy nagy kombiba meg azért fejenként befér 2 bőrönd is akár. Kár védeni ennyire a repülőt.. -.-

+1 , az autó nem tud lezuhanni ;)

2015. aug. 23. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Fölösleges egymásnak bizonygatni, de ha szerinted kényelmes teletömött autóval utazni 16 órát (tudom, hogy ennyi, mert voltam már kint autóval is), akkor menj azzal. Reptérre elég 1-1,5 órával indulás előtt kimenni. A repülőút meg kevesebb mint 2 óra. Igen, el kell jutni még Brüsszelbe, de az is egy óra.

Igen, az autó nem tud lezuhanni, de a repülő meg nem tud karambolozni 140-nel, autópályán. Tudtad, hogy jóval többen halnak meg autóbalesetben, mint ahányan légibalesetben?

Az biztos, hogy soha nem fogja elnyomni a telekocsizás a repülést, ez egyértelmű. Mint láthatod itt is, senki nem választaná a kocsit repülő helyett. De persze, ha neked az inkább bejön, akkor menj azzal.

2015. aug. 23. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Én repülni és telekocsizni is szoktam. Nem szeretném, hogy az egyik elnyomja a másikat (nem is látok erre esélyt), szerintem jól kiegészítik egymást.
2015. okt. 14. 00:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, az autó nem tud lezuhanni. Igaz, autobaleset sokkal gyakrabban fordul elő, mint repülőgép szerencsétlenség, de ez ugye téged nem érdekel. Csak fújó a magadet, aki nem veled ért egyet, azt figyelembe se veszed.
2015. okt. 14. 06:37
 16/16 anonim ***** válasza:
90%
A vonat kezdi néhány országban elnyomni a repülőt. Egy Nürnberg Köln vonatút kb. feleannyi idő mint repülővel. Sajnos kishazánkban ilyen fejlesztésekre az elkövetkezendő pár száz évben még nem lehet számítani...
2015. nov. 15. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!