Gáz ha egyedül megyek nyaralni?
Figyelt kérdés
Vagyis menni fogok . Van egy kis megtakarított pénzem viszont senki másnak nincs se a családomnak se a barataimnak . Szóval a kérdés mennyire gáz ha elmegyek egyedül pl siofokra vagy esetleg Horvátországba ? 19/L2015. aug. 18. 14:58
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 😊 ugy döntöttem hogy egy napra leugrok Zamárdiban a strand fesztre es szeptember elején Horvátországba megpróbálok egyedül elmenni .
2015. aug. 20. 09:38
12/12 anonim válasza:
Szia!
Hogy sikerült az egyedül nyaralásod? Én most készülök egyedül nyaralni, de életemben először lesz ilyen! Eddig csak vásárokon voltam egyedül, amúgy mindenhova máshova társasággal mentem, de most se pasim nincs, se senki. Haverok meg mind dolgoznak, nem tudnak jönni. De nem baj, elmegyek egyedül, már listát is írtam miket akarok megnézni, stb.
Csak még az út előtt hasonló kérdéseket olvasgatok, hogy kinek hogy sikerültek az útjai egyedül, hátha ezek több bátorságot adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!