Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik szolgáltató sim kártyáj...

Melyik szolgáltató sim kártyáját érdemes megvennem?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy angliai munkára, kb. fél évig leszek kint. Már a repülőtéren szeretnék a kártyafüggetlen telefonomban sim kártyát venni. Melyik szolgáltatótól vásároljak? Tapasztalatok?
2010. márc. 9. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha magyarországi SIM-en gondolkodsz, akkor lehetőleg olyan szolgáltatóét vedd meg, amilyen szolgáltatónál lévő számokat (rokonok, ismerősök, barátok) Magyarországon még mindig a T-Mobile viszi a pálmát, és ez a külföldi hívásokra is kiterjed, elég kedvezőek a percdíjak. De a helyedben angliai sim-et tennék bele, az lehet még kedvezőbb díjjal üzemeltethető!
2010. márc. 9. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
* fogod hívni! Bocsi lemaradt :)
2010. márc. 9. 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Angol sim kártyára gondoltam, és leszállás után vásárolnék egyet. Nézegettem a külföldi oldalakat, de gondoltam biztos van köztetek olyan, akinek tapasztalata is van ezzel kapcsolatban.
2010. márc. 9. 14:55
 4/4 anonim válasza:
A T-Mobile-t. Mert ez a Pannon-os hívásonként való fizetés hülyeség. A Vodafone az meg ratyi. Különben én is T-Mobile-os vagyok
2010. márc. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!