Hová menjünk kis családommal jövő héten nyaralni?
Figyelt kérdés
Ugyebár már nem lesz túl jó idő de ki szeretnénk használni az utolsó hetet egy kis csaladi kikapcsolódásra bel vagy külföldön. Ha Ti már voltatok jó helyen mit ajánlnátok??? Köszönöm2015. aug. 13. 16:57
1/4 anonim válasza:
Tokaj hegy megmászása.
Lilafüred.
Miskolc-Tapolca.
Balaton.
Sóstó strand vagy állatkert.
Hortobágy
De igazából sok múlik azon, mit szerettek. Így ezek vak találgatások. Mert pl ha nem szeretitek a természetet a fele lehetőség amit írtam kilőve.
2/4 anonim válasza:
Simagöröngyösre! Ott lesznek néptánc-házak, futóversenyek, stb..
3/4 anonim válasza:
Én simán kimennék még Horvátországba valami közelebbi helyre. Simán lehet ilyenkor találni szerintem ott, helyben is szállást. Pl. az Isztriára. Nem tudom, hogy ott is lehűl-e az idő majd, de a tenger még tuti jó meleg lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!