Kezdőoldal » Utazás » Európa » Moldáviai határátkelőhelyekről...

Moldáviai határátkelőhelyekről van valakinek infója? Kinek van valami tapasztalata bringával, vagy kocsival?

Figyelt kérdés

Kerékpárral mennék a nyáron;

Nagyjábol Ias, Kisinyov, Tiraspol, Odessa lenne az útvonal, de délebben is lehet, vagy kerüljem ki északon? a Román ukrán határszakasz sem túl biztos bringával. egyébként Kriml lenne a célpont első körben.

2010. márc. 7. 18:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
200 dollár körüli árakat én is találtam, de azt sokallom. kaja, szállás nem kéne, csak vigyenek át. a legrövidebb szakaszon (Krím- Sinopi öböl és Zonguldak közt) 1,5-2 nap lehet az út úgy saccolom, azt kézen állva is kibírom, vihar esetén meg csak be tudunk húzódni egy teherhajón. persze fogalmam sincs hogy mennek ezek a dolgok, mert soha nem stoppoltam le még teherhajót, de ha én lennék a kapitány, esetleg meg lehetne velem dumálni, hogy fejenként 50 dollárért vigyek át egy csapatot. persze nem tudom mennyire játszik az állásával egy ilyen akció közben. mindenesetre én sokkal olcsóbban szeretném megúszni, mint a 200 dollár :(
2010. márc. 10. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát, ha én lennék a kapitány és megtudnám, hogy biciklivel jössz Magyarsztánból, akkor bizony ingyen átvinnélek! :-)))

Sajnos nem tudom én sem, hogy mennyit kérnének és mit kockáztatnak azzal, hogy átvisznek. De ettől olyan érdekes! :-) Van egy sanda gyanúm, hogy Sevastopolból vissza kell majd biciklizned Evpatoriáig, de ezt sajnos csak a helyszínen tudod majd meg.

2010. márc. 11. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Voltatok végül biciklitúrán? Hol lehet valami beszámoló olvasni?

Én egy ukrán társaságról olvastam, akik bicóztak arrafelé:

[link]

Illetve a moldáv sportminiszter:-)

[link]

Ha esetleg érdekel (picit más - gyalogos - téma), a saját nyári moldáv gyalogtúránkról egy kis összefoglaló:

[link]

Saját tapasztalat is, hogy MD-ben tényleg a bicó lehet a legjobb megoldás, ezért érdekelne, ha voltatok:-)

2011. dec. 5. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!