Moldáviai határátkelőhelyekről van valakinek infója? Kinek van valami tapasztalata bringával, vagy kocsival?
Kerékpárral mennék a nyáron;
Nagyjábol Ias, Kisinyov, Tiraspol, Odessa lenne az útvonal, de délebben is lehet, vagy kerüljem ki északon? a Román ukrán határszakasz sem túl biztos bringával. egyébként Kriml lenne a célpont első körben.
Hát, ha én lennék a kapitány és megtudnám, hogy biciklivel jössz Magyarsztánból, akkor bizony ingyen átvinnélek! :-)))
Sajnos nem tudom én sem, hogy mennyit kérnének és mit kockáztatnak azzal, hogy átvisznek. De ettől olyan érdekes! :-) Van egy sanda gyanúm, hogy Sevastopolból vissza kell majd biciklizned Evpatoriáig, de ezt sajnos csak a helyszínen tudod majd meg.
Voltatok végül biciklitúrán? Hol lehet valami beszámoló olvasni?
Én egy ukrán társaságról olvastam, akik bicóztak arrafelé:
Illetve a moldáv sportminiszter:-)
Ha esetleg érdekel (picit más - gyalogos - téma), a saját nyári moldáv gyalogtúránkról egy kis összefoglaló:
Saját tapasztalat is, hogy MD-ben tényleg a bicó lehet a legjobb megoldás, ezért érdekelne, ha voltatok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!