Veszélyes most elutazni Horvátországba?
9-es vagyok, és nagyon szivesen.
Hová mentek Horvátországon belül? :)
???
Eddig is olcsó volt Görögország, sőt lényegesen olcsóbb, mint Bulgária.
Egyszer főszezonban voltunk 44 ezerért, tavaly június elején 26 ezerért, busszal.
Bulgáriát én még soha nem láttam ennyiért.
Görögnél meg teljesen általános, hogy elő- és utószezonban 20-22 ezer ft egy komplett buszos út.
Utóbbi években voltunk mindkét helyen, és Bulgária érezhetően egy olcsóbb hely. Közelebb is van, a szolgáltatások (pl. egy rendes medencés hotel, ételek, szuvenírek, bérlés stb.) is olcsóbbak. Görögország sem egy drága hely, nem azt mondom.
A buszos utazás meg nem az igazi ilyen hosszú távra.
Ha kifejezetten az olcsóságról írsz, akkor a busz az alternatíva. Millió ember kibírja, nekem semmi bajom nem volt, pedig 24 óra volt az út. De a tengerpartért megéri.
Ha meg már van pénzed repülőre, akkor sokkal nívósabb helyekre el lehet menni. Ha valaki annyit rá tud költeni, akkor ne Bulgáriát válassza. Szerintem.
Nekem személy szerint jobban tetszett Bulgária. Igaz, hogy úgy néz ki a helyzet, hogy fel van húzva egy csomó hotel olcsó anyagból, és távolodva a parttól az aszfalt megszakad, hátsó ablakból már kecskepásztor legeltet (Napospart), de tetszett a színvonalas szállás és strand-körüli részek, tetszettek az ételek és az olcsóság, tetszettek a helyi nevezetességek, összességében tehát nem azt kaptuk, amit az ember elvárna egy "Bulgáriától".
Görögország ehhez képest kevesebbet nyújtott számomra. Oké, van Olümposz meg Meteorák - ami sehol máshol nincs -, de összességében nem lett a szívem csücske. Persze tudnám ellenpéldának hozni egy rokonomékat, akinek Go. és az ottani szigetvilág az élet netovábbja, és már vagy nyolcadszor látogatják. (Athénba én is szívesen ellátogatnék egyszer.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!