Kezdőoldal » Utazás » Európa » Veszélyes most elutazni...

Veszélyes most elutazni Horvátországba?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy a terroristak oda tartanak....
2015. júl. 29. 13:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%
Maradj otthon és zárkózz be ilyen felfogással és ne kurucot meg alfahírt olvass.
2015. júl. 29. 13:35
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Mutass már egy forrást.
2015. júl. 29. 13:52
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
Majd pont közhírré teszik, hogy hova tartanak, hogy előre felkészüljenek a fogadásukra meg az akcióik megakadályozására. Gondolkozz egy kicsit...
2015. júl. 29. 13:58
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Bosnyák és albán muzulmánok tudtommal szolgálnak az IS-nél, de hogy miért pont Horvátországba mennének, azt nem tudom.
2015. júl. 29. 14:14
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Horvátországban annyival veszélyesebb lenni, mint Magyarországon, hogy tengerbe is lehet fulladni, nem csak a Balatonba.

Más egyébként nem....

2015. júl. 29. 14:39
 6/17 anonim ***** válasza:
57%

Kevesebb kurutyinfo és több tanulás jót tenne a kérdezőnek.

Nem veszélyes odamenni.

2015. júl. 29. 15:08
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Veszélyes és itthon is veszélyes, javaslom a Holdat, bár hallottam hogy már a Mare Tranquillitatis is az IS kezében van, pedig 3 éve milyen nyugalmasan fürödtünk ott.
2015. júl. 29. 16:10
 8/17 A kérdező kommentje:

[link]

Gratulálok az összes válaszolónok .........lemondani és leh@lyézni mindenkit aki egy kicsit is aggódik vagy esetleg szeretne megtudni valamit.......állítólag erre van ez az oldal 👏👏✌👊

2015. júl. 29. 20:39
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

Mi most jöttünk haza Görögországból, oda is mondtak mindenfélét, hogy útközben jönnek a menekültek, megtámadnak stb.

Szerintem ez pusztán félelemkeltés, amivel nem tudom mi a célja a kedves cikkirónak. Állitólag Szerbiát is megfenyegették. Most akkor ki se mozduljon senki az országból? Hülyeség.

Horvátország szerintem még a legveszélytelenebbek egyike, menjetek nyugodtan, jó nyaralást! :)

És ne üljetek fel minden ilyen, vagy hasonló cikknek!

2015. júl. 29. 23:07
 10/17 anonim ***** válasza:
81%

A gonosz terroristák 2001. szeptember 11-én is kijátszották az USA légierejét, és egy afgán barlangból távirányítással úgy nekimentek a WTC két tornyának, hogy nemcsak azok, hanem még egy harmadik épület is porig omlott. A romok közül persze, ahol még az acél is elégett, előkerült az egyik elkövető útlevele, aki természetesen egy arab terrorista volt. Azóta is rémisztgetik velük a világot.

Most éppen Horvátországba tartanak, de holnap lehet, hogy Jászkarafh@aszajenő lesz a célpont, de Kiskunbürgözd és Simagöröngyös sem lehet biztonságban, mert ott is kiépülőben vannak a kitalált terrorista sejtek bázisai.

2015. júl. 30. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!