Veszélyes most elutazni Horvátországba?
Horvátországban annyival veszélyesebb lenni, mint Magyarországon, hogy tengerbe is lehet fulladni, nem csak a Balatonba.
Más egyébként nem....
Kevesebb kurutyinfo és több tanulás jót tenne a kérdezőnek.
Nem veszélyes odamenni.
Gratulálok az összes válaszolónok .........lemondani és leh@lyézni mindenkit aki egy kicsit is aggódik vagy esetleg szeretne megtudni valamit.......állítólag erre van ez az oldal 👏👏✌👊
Mi most jöttünk haza Görögországból, oda is mondtak mindenfélét, hogy útközben jönnek a menekültek, megtámadnak stb.
Szerintem ez pusztán félelemkeltés, amivel nem tudom mi a célja a kedves cikkirónak. Állitólag Szerbiát is megfenyegették. Most akkor ki se mozduljon senki az országból? Hülyeség.
Horvátország szerintem még a legveszélytelenebbek egyike, menjetek nyugodtan, jó nyaralást! :)
És ne üljetek fel minden ilyen, vagy hasonló cikknek!
A gonosz terroristák 2001. szeptember 11-én is kijátszották az USA légierejét, és egy afgán barlangból távirányítással úgy nekimentek a WTC két tornyának, hogy nemcsak azok, hanem még egy harmadik épület is porig omlott. A romok közül persze, ahol még az acél is elégett, előkerült az egyik elkövető útlevele, aki természetesen egy arab terrorista volt. Azóta is rémisztgetik velük a világot.
Most éppen Horvátországba tartanak, de holnap lehet, hogy Jászkarafh@aszajenő lesz a célpont, de Kiskunbürgözd és Simagöröngyös sem lehet biztonságban, mert ott is kiépülőben vannak a kitalált terrorista sejtek bázisai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!