Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi volt eddig a legrosszabb...

Mi volt eddig a legrosszabb élmény a nyaralás során?

Figyelt kérdés

Nekünk elvitték a kocsit.

Megálltunk az út szélén a zebra előtt fel a járdára parkoltunk sehol sem volt hely. (tábla sem volt) Előttünk állt egy magyar autó, gondoltuk nem lesz baj. A nap végén a kocsi nem volt ott. Strandcuccal 35 fokban 2km gyaloglás az apartmanig, majd onnan sikerült eljutnunk a helyre ahová a kocsit vitték. 20.000 ft-ért hoztuk el. Nektek mi volt a legrosszabb

2015. júl. 24. 13:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Úgy igazán nagyon rossz nem volt de voltak fos élmények, úgy sorolom fel ahogy eszembe jut

1. Balatonnál voltunk kb 5 éves voltam, hintáztam mint állat csakhogy én nem bírtam a hintát és elszédültem, éppen nyitják a szálloda ajtót én meg telibe okádtam a szembe szomszéd lábtörlőjét mert elszédültem

2. Szintén Balaton és tudni kellett rólam, hogy én csakis otthon tudom elvégezni a nagy dolgom egyszerűen féltem idegen helyen wcre menni. Kb könyörögtek nekem hogy sz@rjak már én meg sírtam hogy nagyon kell.

3. Lengyelországba voltunk ilyen csereprogram volt a városunk magasabb rangú közalkalmazottai kaptak ingyenes 1 hetes nyaralást a Lengyel testvérvárosban, és ingyen volt a bob pálya nekünk. Én nagy büszkén ki se mentem a menet után hanem hopp bele az első bobba és más száguldottam is tovább , közben a Lengyel kölykök hőbörögtek a sorban, hogy hé ez nem jött ki hanem újra beleült. Szóval kb reggeltől késő délutánig lecsúszások sorozata volt. A lábam vörösre égett, nagyon érzékeny voltam a napra, kb vörösen villogott a lábam estére kb lebénultam belázasodtam sírtam mint az állat úgy széjjel égett. Pár hét múlva ilyen hatalmas cafatokban jött le a bőr.

4. Szállodába voltunk Anyummal és az Élettársával, tudni kell, hogy se veled se nélküled kapcsolat volt. Történ az, hogy én beleugrottam a medencébe és lecsaptam kicsit pár embert rám szólt az élettársa, hogy ne ugráljak persze normálisan szólt rám nem volt agresszív soha velem, de Anyumnak nem tetszett hogy rám parancsolt. Ez még nem lett volna gond de akkora vita lett később belőle, hogy az egész szálloda emelet zengett mint az állat én kimentem az előtérbe és sírtam a kanapén majd anyum elzavarta nagyjából az volt az utolsó szakításuk. Kb 5-10 ilyen alkalom volt több év alatt.

Pár apróság még. Mikor mentünk Görögországba busszal 24 órás az út, az egyik pihenőnél beleléptem telibe egy jó nagy adag kutyaszarba, kegyetlen büdös volt és csak Ice tea-t hoztunk magunkkal azzal kellett lemosni. Szintén Görögország az utazási iroda vitt minket nevezetesebb helyekre de lett valami kavarodás és össze vissza maceráltak minket a buszon átszállítottak meg ilyesmik amit később az utazási irodában elpanaszoltunk és meg voltak döbbenve. Már nem emlékszem mi volt a konkrét gond de akkor szar volt.

2015. júl. 28. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!