Mi a fizető eszköz Horvátországban?
Figyelt kérdés
Jójó, hogy pénz, de úgy értem, hogy euró,kuna??? vagy mi?
És még 1 kérdés, egy sima személyivel áttudok menni a határon?
2015. júl. 21. 22:28
1/10 anonim válasza:
Kuna. Elég a személyi, lévén EU tag.
2/10 A kérdező kommentje:
és ha Romániai vagyok magyar állampolgársággal akkor is elég a magyar vagy román állampolgársági?:)
2015. júl. 21. 22:39
3/10 anonim válasza:
Nem tudom mi az az állampolgársági, de magyar személyivrl biztosan mehetsz, szerintem a románnal is ha ott van olyan.
4/10 A kérdező kommentje:
Kettősállampolgár vagyok, ami azt jelenti, hogy amikor letettük az esküt a magyar állampolgárságra, akkor kaptunk olyan személyi féleséget, de nem pont olyan mint ami a Magyarországon születésű embereknek van. De visszük ezt is és a román személyit is. Ugye átléphetjük ezekettel a határt? Félek, hogy nem engednek be... Mivel nincs útlevelünk ami magyar, sem normális magyar személyi csak egy olyan kis valamilyen, mert nem pont ugyan olyan. De ha ez ne felelne meg, akkor remélem a román személyi ( buletin) megfelel majd...
2015. júl. 21. 23:02
5/10 anonim válasza:
Kuna...Eurot nekünk nem fogadták el.
Elég a személyi.
6/10 anonim válasza:
Eurót a fizetőkapuknál elfogadnak, de átváltják kunára és a visszajárót is kunában kapod.
7/10 anonim válasza:
Mivel Horvátország és Románia is EU tag, román (vagy magyar) személyi biztosan jó. Emellett román vagy magyar útlevél is jó.
"kaptunk olyan személyi féleséget, de nem pont olyan mint ami a Magyarországon születésű embereknek van"
Az nem személyi, tehát biztosan nem jó.
8/10 anonim válasza:
Utolsonal a pont, mivel az allampolgari esku utan kapott kartya nem szemelyi, azzal biztos nem fognak atengedni. A roman szemelyi igazolvany viszont eleg lesz. Mi is csak azzal mentunk par eve, amikor meg nem is voltak EU tagallam.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mentek a felpontozások:)
2015. júl. 22. 10:16
10/10 anonim válasza:
Kuna.......de az €-t is elfogadjak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!