Chok Dee kérdése:
Horvátországban mennyire számíthatok az ottaniak angoltudására?
Figyelt kérdés
Jövőhéten megyünk a családdal nyaralni Horvátországba, nem tudom náluk mennyire jellemző hogy beszélik az angolt? Sajnos én csak angolul tudok a magyaron kívül, viszont már olyat is hallottam 1-2 ember szájából hogy az angol annyira nem, inkább a németet beszélik jobban.
Akik voltak már kint mit tapasztaltak ezzel kapcsolatban?
2015. júl. 5. 14:08
1/4 anonim válasza:
Beszélik. Fiatalabbak inkàbb angolt, idősebbek németet. Vendèglátó egységekben ritka az ha valahol nem tudnak. 12 éve járok Horvátországba, egy olyan helyen voltam ahol nem beséltek mást, csak horvátot.
2/4 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök. Köszönöm a választ! :)
2015. júl. 5. 14:36
3/4 anonim válasza:
A tengerparton kb. minden pincér/pultos tud angolul,
4/4 anonim válasza:
Mivel az angol világnyelv, a legtöbb vendéglátóhelyen beszélik, sőt mikor mi voltunk Krk-ön ott a fagyis megtanult magyarul szóval tök jó volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!