Szeptember közepe/végén megyünk nyaralni Görögországba (Sarti), milyen idő van odakint olyankor? Lehet még bőven fürdeni napközben, napozni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 09:38
1/3 anonim válasza:
Elég jó idő van, én úgy hallottam.
2/3 anonim válasza:
Voltam már ott, igaz, jóval délebben fekvő helyen.
Nem volt már akkor túl jó idő, szeptember végén mi már nem is nagyon fürödtünk. Még augusztus végén, szeptember elején jó idő volt, de sokat fújt a szél, nagy hullámok voltak, akkor nem fürödtünk, inkább kirándultunk.
Volt még szeptember végén is jó idő, de annyira nem, mint júniusban, júliusban volt.
Ez mondjuk Kréta, viszont Sarti északabbra esik, szerintem szerencse kérdése már inkább olyankor.
3/3 anonim válasza:
Több mint 10 éve rendszeresen szeptember közepén megyünk nyaralni Görögországba. Tavalyelőtt éppen Sartiban voltunk. A nappalok igen melegek, az éjszakák pedig kellemesen hűvösek. A víz tökéletes (nekem a víz csak akkor jó, ha legalább 26-28 °C) :-). Délebbre nem mentünk, Halkidiki félsziget a végállomás. Egyetlen nyaralásunk volt olyan, hogy sokat esett az eső, de amint kisütött a nap, lehetett fürödni. Fiataloknak, akik szórakozni szeretnének, talán kicsit késő a szeptember, mert olyankor már sok szórakozóhely bezár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!