Egyesült királyság vagy szakma?
A segítségeteket szeretném kérni vagyis inkább a véleményeteket mert lenne lehetőségem testvéremékhez kimenni Londonba és tudnának segíteni amíg talpra állok az angolom jó ötösre érettségiztem belőle viszont jelentkeztem szakács szakmára is és nem jutok dőlőre hogyan járnék jobban s miként mert mindkettő az álmom de ahogy szóba jött korábban a Londoni dolog a szakács eltörpült mellette és úgy hallottam hogy az itteni tanulmányok odakint sok mindent nem érnek ti mit tennétek a helyemben? 19/F.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
ötös elkezdi... a százalék az ami számít, ami nekem 94 lett, neked?
miért akar manapság minden hülyegyerek tanulás nélkül elmenni valahova? miért nem akarnak orvosnak vagy valami megbecsülendőnek tanulni? sok kis hülye
Szakma! És itthon olcsóbb. Ráérsz még.
Segédmunkásnak ott is csak a legalja leszel.
Ha a testvéreid kint élnek akkor nyilván elmondták a lényeget, méghozzá azt, hogy Londonban túl sokan keresnek szakma nélkül munkát, tökéletes angol nyelvtudással mert ahonnan jöttek az angol nyelv a hivatalos nyelv. Azt is elmondhatták neked, hogy ha találsz is melót mindenféle szakma és gyakorlat nélkül akkor sem fogsz többet keresni 5.03 font /óra bérnél. A korod miatt alacsonyabb lesz az órabéred. 21 éves kor fölött a minimálbér 6.31 font / óra. Az 5 fontos órabér nem, hogy Londonban de sehol sem számít elfogadható bérnek. Nyilván azt is elmondták, hogy mivel 19 éves vagy, bármi szakmát akarsz tanulni előtte nem árt a GCSE ugyanis itt kint az otthoni érettségit semmit nem ér. Majd ha tanulni akarsz bármi szakmát akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, mert 21 éves kortól fizetős. A fiam itt kint tanul szakát, és évi 3500 font a tandíj, és ez csak egy szakma.
Mint írtam, nyilván a testvéred ezeket is elmondta, így ezeket figyelembe véve döntsd el, mi lenne a jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!