Ajanlanatok Bulgariat?
Figyelt kérdés
A kissé megnövekedett feszultsegek miatt,lemondtam Tuneziarol,Gorogorszagbol scvalahogy Egyiptomrol is.Szoval gondoljozom Bulgarian,esetleg Napospart. Na meg,mert elvileg capaveszely sincs.
Mit gondoltok? Csak tengerparti pihenest terveztunk,nem varosnezest.
Milyen a part,emberek?
Koszi a valaszokat!
2015. júl. 6. 11:20
11/12 anonim válasza:
Nem...Nem véleménynyilvánításról szól. Pl.: a "teherbe lehet-e esni így" és társaira csak egy helyes válasz van. Na de az, hogy én leírom, hogy nekem nem tetszett valami és erre másnap látom, hogy 50% körül áll a válaszom...hát szégyen.
12/12 anonim válasza:
Hatos! Elég nevetséges dolgokat írsz. Én tavaly voltam Sozopolban, mindennel meg voltam elégedve. Mondjuk Szlancsev Brjag az tényleg más, az egy szállodatelep, annyira nem ajánlom. De Sozopol, Neszbár, Primorszko, Kiten, Csernomorec és egyéb helyek nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!