Célzott üdülőhelyek homoszexuálisoknak itthon és külföldön?
Figyelt kérdés
Ahova leginkább melegek járnak nyaralni..#meleg #homoszexualitás #motel #panzió #nyaraló #szálloda #nyaralás #üdülés #tengerpart #last minute
2015. júl. 5. 14:39
1/7 anonim válasza:
Minden világvárosnak van meleg negyede. Nem kell San Francisco-ig menni. De részleteket nem tudok.
2/7 anonim válasza:
Mykonos sziget. Ott rengetegen vannak, a szórakozóhelyek is mind nekik kedveznek.
4/7 ftf1983 válasza:
Horvátországban is több hely van, ahova sok meleg jár, sőt meleg nudista partszakaszok vannak. Amúgy ajánlom, hogy keresd meg a Humen Magazint ők tudnak neked segíteni ebben a kédésben.
5/7 anonim válasza:
2-es te voltál már Mykonoson?
Mert amikor én ott jártam azt tapasztaltam, hogy vannak melegeknek szórakozóhelyek, illetve van rengeteg nem melegeknek is. Nem éreztem azt, hogy minden nekik kedvezne.
6/7 anonim válasza:
Igen, képzeld voltam Mykonoszon. És én ezt éreztem.
7/7 anonim válasza:
Spanyolországban Sitges, Barcelona valamint ilyen Torremolinos, Malaga mellett is. A Kanári-szigeteken meg Gran Canaria, ezenbelül is Maspalomas/Playa del Inglés. Ibiza is melegbarát.
Madridra, Valenciára is igaz a fent leírtak.
Görögországban Mykonos, de az rettenetesen drága.
Meglepő módon Olaszországban is vannak már ilyen helyek. Viareggio Toszkánában, és Délen pedig: Baritól nem messze van Gallipoli, Taranto mellett, akkor Nápoly, Palermo és Catania is rendelkezik aktív éjszakai élettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!