Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan lehet olcsón kijutni...

Hogyan lehet olcsón kijutni Izlandra?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 16:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
10%

Tssék ime egy ingyenes megoldás...:

.

....

akaszd fel magad és a búcsúleveledbe írd meg hogy izlandon szórják szét a hamvaidat!

vagy tanulj meg repülni: módja..felmész egy panel tetejére..addig csapkodsz a karjaiddal amig el nem zsibbadnak majd nekiugrassz...csapkodsz eszeveszettül ..és elrepülsz..esetleg egy iránytűt vagy térképet nem árt ha tartasz magadnál...!

2010. márc. 3. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Gyalog Calais-ig, aztán úszol Doverig. Utána felsétálsz Skócia észak-nyugati csücskéig, onnan már csak párszáz km úszva. Ennél olcsóbb sajnos nincs.

Kereshetsz még izlandi erotikus munkát, akkor ingyen kivisznek, de az szopás.

Esetleg megpróbálhatsz lestoppolni egy Bukarest-Rejkjavik Jumbot, de azon sok lesz a román, ők nem szeretik a magyarokat, pláne ha meg is áll miattuk a repülőjük.

2010. márc. 3. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:

"Esetleg megpróbálhatsz lestoppolni egy Bukarest-Rejkjavik Jumbot, de azon sok lesz a román.."

ezen beszartam

2010. márc. 3. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Mi számít olcsónak?

pl. Bill Gatesnek valszeg egy teljes repcsi lefoglalása is olcsónak számítana. Amúgy nem nagyon lehet olcsón kijutni(200ezer Ft-nál nem láttam olcsóbb repjegyet az oda-vissza útra, igaz nem néztem túl sokszor).

2010. márc. 3. 17:53
 5/12 anonim válasza:
[link] ez segiteni fog
2010. márc. 3. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Gumicsónakkal.
2010. márc. 3. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy időben indult charter Bp-ről. Egyébként engem is érdekelne a dolog.
2010. márc. 3. 22:30
 8/12 anonim ***** válasza:
autóstop valami skóciai kikötőig, onnan meg megkérsz egy hajóst, hogy vigyen át, cserébe takarítasz, stb. csak vigyázz, a legénység előtt csak méltósággal! hallani ezt is, azt is :-))
2010. márc. 4. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:

"Kereshetsz még izlandi erotikus munkát, akkor ingyen kivisznek, de az szopás"

:D

Szerintem úszva...

2010. aug. 26. 15:44
 10/12 anonim válasza:

"Bukarest-Rejkjavik jumbot"

Reykjavikban nincsen nemzetközi repülőtér :P Az keflavikban van

2011. jan. 22. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!