Hogyan lehet olcsón kijutni Izlandra?
Tssék ime egy ingyenes megoldás...:
.
....
akaszd fel magad és a búcsúleveledbe írd meg hogy izlandon szórják szét a hamvaidat!
vagy tanulj meg repülni: módja..felmész egy panel tetejére..addig csapkodsz a karjaiddal amig el nem zsibbadnak majd nekiugrassz...csapkodsz eszeveszettül ..és elrepülsz..esetleg egy iránytűt vagy térképet nem árt ha tartasz magadnál...!
Gyalog Calais-ig, aztán úszol Doverig. Utána felsétálsz Skócia észak-nyugati csücskéig, onnan már csak párszáz km úszva. Ennél olcsóbb sajnos nincs.
Kereshetsz még izlandi erotikus munkát, akkor ingyen kivisznek, de az szopás.
Esetleg megpróbálhatsz lestoppolni egy Bukarest-Rejkjavik Jumbot, de azon sok lesz a román, ők nem szeretik a magyarokat, pláne ha meg is áll miattuk a repülőjük.
"Esetleg megpróbálhatsz lestoppolni egy Bukarest-Rejkjavik Jumbot, de azon sok lesz a román.."
ezen beszartam
Mi számít olcsónak?
pl. Bill Gatesnek valszeg egy teljes repcsi lefoglalása is olcsónak számítana. Amúgy nem nagyon lehet olcsón kijutni(200ezer Ft-nál nem láttam olcsóbb repjegyet az oda-vissza útra, igaz nem néztem túl sokszor).
"Kereshetsz még izlandi erotikus munkát, akkor ingyen kivisznek, de az szopás"
:D
Szerintem úszva...
"Bukarest-Rejkjavik jumbot"
Reykjavikban nincsen nemzetközi repülőtér :P Az keflavikban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!