Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki volt már Albániában...

Aki volt már Albániában nyaralni írna valamit az országról, a tengerről, az odavezető útról, meg ugy általánosságban az országról?

Figyelt kérdés
Idén a szüleimmel tervbe vettük,hogy Bulgária helyett Albániába mennénk nyaralni 1 hétre,saját autóval.leírnátok a tapasztalaitokat és,hogy melyik városban voltatok?Ja és ami fontos tengerparti városba megyünk.Illetve átlag éttermi-alkohol-cigi-szupermarket árakat tudnátok írni? Köszönöm szépen:)

2015. jún. 25. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Melyik városban voltatok? Jó volt?
2015. szept. 27. 16:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos végül nem mertük autóval bevállalni :/
2015. szept. 28. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom az Albánia - menni vagy nem menni fórumot, ott sok leírás van arról hogyan lehet autóval. Jó hely, főleg nyár elején, május június környékén; lehet hogy jövő nyáron már be meritek vállalni :)
2015. szept. 29. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen,már ott is olvasgattam,de azért köszi.Amúgy Te voltál már Albániában? :D
2015. szept. 30. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos még nem, pedig nagyon szeretem a Balkánt.

Engem amúgy érdekel télen is, ősszel is, csak az nem biztos hogy a júliusi 40 fokban utaznék, na de ez egyéni problémám..

Meg sokan mondták hogy főszezonon kívül tényleg jobb.

Remélem minél előbb eljutok, ez a 2 nagy kedvencem az utóbbi években: a Balkán és Erdély (+Székelyföld).. Még Boszniában sem jártam..

2015. szept. 30. 16:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon szimpatikusak ezek az országok pl. Albánia,Montenegró,Bosznia,Macedónia sőt még talán Koszovóba is szívesen elmennék.Erdélyben sokszor jártam mivel nem messze lakom tőle úgymond :) :D
2015. szept. 30. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaja Koszovó is érdekes lehet :P
2015. szept. 30. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!