Görögországba autóval utazás nagyon kockázatos? Tudna olyan segíteni, aki volt már?
Figyelt kérdés
Merre érdemes menni, melyik országokon át? Ez a menekültes téma tényleg olyan, hogy félni kell tőle? És a határokon sok problémák lehetnek? Eddig teljesen nyugodt voltam, a szállás rég megvan, erre mostanában olyanokat olvasok, hogy a nyugalmat hatalmas aggódás váltotta fel. Ki lehet rendesen oda jutni autóval?? Tényleg drága lett most kint minden?2015. jún. 22. 21:18
1/3 anonim válasza:
Nem drágább, mint eddig volt. Anyósék minden évben mennek, idén is. Semmi gond a közlekedéssel meg a menekültekkel sem. Végig autópályán szoktak menni, matricával.
2/3 anonim válasza:
Nagyon sok az ijesztgetés a hirekben.
Igen, vannak menekültek, akik jönnek kifelé Görögországból, Macedónián és Szerbián át Magyarországra. Főleg Macedóniában lehet velük találkozni (gondolom mire elérik Szerbiát már többen többfelé mennek), és inkább hazafelé. Az út mellett battyognak a csomagjaikkal, de nem bántanak senkit...
Mi évek óta oda járunk, és idén sem hagyjuk ki, mert imádjuk! :)
Nagyon sokan jöttek már vissza, és semmi atrocitás nem érte őket, szóval hajrá, és jó nyaralást Nektek!
Megkérdezhetem hová mentek pontosan?
3/3 anonim válasza:
Én rengetegszer voltam nem kell parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!