Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehet fürdeni az Északi...

Lehet fürdeni az Északi Tengerben?

Figyelt kérdés
Tudom,elég hülye kérdés,de nemnagyon szoktam hallani,hogy " megyünk Németországba a tengerpartra".Lehet ott fürdeni?vagy túl hideg a víz?Vagy túl magasak az árak?Miért nem járnak oda sokan?

#fürdés #Németország #északi tenger
2015. jún. 22. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szokás kérdése, jártam már arra, mi farmerben és széldzsekiben sétálgattunk, amíg a németek boldogan napoztak és ugráltak a vízben. A mi megszokott hőérzetünknek kicsit hideg a víz és a hőmérséklet együtt. Nincs az a kánikula sem, amitől jólesne a tényleg hideg víz, és a víz sem langyos eléggé ahhoz, hogy vágyjál bele a szeles, enyhén hűvös időben.
2015. jún. 22. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
20%

ESZAKI tenger. Szerinted?

[link] nezd meg a homersekletet, es rajossz miert nem furdenek benne...

2015. jún. 22. 19:57
 3/9 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. jún. 22. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Finnországban élek, fürödtem már itt tóban, tengerben is. A tenger hideg nagyon, így max. 10 percet bírtam ki. Ha meleg van, akkor nem gond, hogy hideg. Viszont itt nagyon ritka a meleg, idén még nem volt 22-24 foknál több. Szerintem ha tengerpartra vágysz, menj inkább délre, ha viszont maga Észak-Németország érdekel, akkor menj oda, ha szerencsés vagy és kifogsz pár melegebb napot, akár strandolhatsz is :)
2015. jún. 22. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mar fürödtem az északi tengerbe, igaz nem nemeto-ban, hanem Oostende-nel. Tartósan 28-30 fok volt kb 1hetig (ami nagyon ritka arrafelé, kb egyszer van a nyáron vagy egyszer sem) és a levegő olyan meleg volt, hogy a vizet nem éreztük hidegnek, hanem hűsítőnek. Persze nem lehetett benne sokáig uszkalni, de arra jó volt hogy husitsen.
2015. jún. 22. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet. Áprilisban, szintén Oostendében voltam, hideg, szeles időben fürödtek az emberek a tengerben. Ilyenkor már lehet jobb időt is kifogni. De azért nem olyan lesz, mint egy horvát, vagy görög tengerpart.
2015. jún. 22. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Hollandiában szoktak.. Pl. Zandvoortban Augusztusban eléri a 19 fokot is a vízhőmérséklet, ez a hollandoknak már trópusi környezet...

[link]

2015. jún. 23. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet. Németországban és Hollandiában is tele van strandokkal a tengerpart.

Persze nem lesz olyan meleg a víz sosem, mint a Földközi-tengeren.

2015. jún. 24. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:

"...ez a hollandoknak már trópusi környezet..."

😊😊😊

2023. aug. 2. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!