Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Londonban a nyár?

Milyen Londonban a nyár?

Figyelt kérdés
Időjárásra gondolok és, hogy az ottani életre ebben az évszakban.
2010. márc. 1. 12:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Esős,szeles, általában 10-16 fok..Néha jön egy két nap nagyon jó idő olyan 25-27 fok...(de ezt nem lehet tudni előre,hogy melyik nap)3 év alatt még igazi nyár nem is volt itt...
2010. márc. 1. 12:58
 2/22 A kérdező kommentje:

hogy nélkül

Ne már!!:(

2010. márc. 1. 13:02
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok! Angliában a nyár általában 12-20 fok között szokott lenni.Szinte mindenhol..Télen viszont soha nincs olyan hideg mint otthon.Ritkán vannak fagyok...

A nyári esőre,és szélre mindig számolni kell,sőt egész évben:)

Hidd el nekem az elmúlt 4 évben többször eláztam,mint otthon az elmúlt 30 évben....

2010. márc. 1. 13:07
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
megint én vagyok.Csak elmondom,hogy tavaly amikor otthon mindenki azon sírt,hogy milyen "döglesztő meleg van",és hőség riadót rendeltek el.Én minden nap pulóverben mentem dolgozni...Elég lehangoló volt:(
2010. márc. 1. 13:09
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
ez nagyon gáz :( akkor oda nem megyek. :)
2010. márc. 1. 13:10
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én háromszor voltam Londonban, mindháromszor nyáron. Lehet, hogy csak nekem volt mákom, de mindháromszor nagyon szép idő volt. Kellemesen meleg. Volt egy-két esős nap, de nem olyan, hogy egész nap szakad az eső, csak szemerkélt egy-két órát. Nekem tökéletesen megfelelő idő volt. Sétálós, városnézős idő, vagy éppen kirándulásra is megfelelő. Mondjuk azt mostmár értem, hogy az angolok miért visznek magukkal mindig esernyőt, mert pl. reggel még a fene se gondolná, hogy esni fog, aztán délután pikk-pakk elered, aztán meg el is áll épp olyan hirtelen.
2010. márc. 1. 13:15
 7/22 A kérdező kommentje:
Én meg egy egész nyarat fogok ott eltőlteni. Diák meló nyelvtanulás céljából, nem nagyon várom, mert Londonról mindig az jut eszembe, hogy sz*r az idő meg én honvágyas típus vagyok.:( De muszáj, mert meg kell tisztességesen tanulnom középfokon angolul.
2010. márc. 1. 13:19
 8/22 A kérdező kommentje:

* eltölteni

Mindenki kapott pontot.:)

2010. márc. 1. 13:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Mint írtam néha vannak jó idők (akkor sem 35 fok kánikula).A testvérem mindig kijön nyaralni 1-2 hétre.Eddig ő is mindig úgy jött,hogy végig kellemesen meleg volt(olyan 18-22 fok) és csak kis záporok voltak..neki is ilyen téren mindig szerencséje volt.De gondold azt,hogy egész évben mindig elkap az eső,vagy fúj a szél,és nem mindig vannak ilyen jó idők:)

De az időjárás csak minket zavar,az angolokat nem.Ők még télen is képesek a tengerben úszkálni amikor mi nagy kabátban vagyunk:)

2010. márc. 1. 13:30
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak ott élnék
2010. márc. 1. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!