Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriába mennyire ellenőrzik...

Ausztriába mennyire ellenőrzik a rendőrök a magyar autókat?

Figyelt kérdés

2015. jún. 10. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
az utóbbi idoben elegge raszalltak a magyar rendszámra!ha megállítanak és van osztrák bejelentett lakcímed,akkor ott véged van!
2015. jún. 10. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég rendesen, mert megéri nekik! Rendszerint találnak valamit, vagy az autó lopott, vagy a csomagtartó van tele valami illegális cuccal, vagy a sofőrt/utasokat kőrözi a magyar rendőrség... bizony, olyan hírnevünk van, hogy kincset érünk a rendőreik szemében...
2015. jún. 11. 00:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Két éve elég gyakran jártam ki Bécsbe kocsival. Az A4-es városi bevezető szakaszán nem túlzás ha azt mondom, hogy 10-ből 8 alkalommal leállítottak. Nem találtak semmit, de rendesen átnéztek mindent, csomagtartót is. Embercsempészeket keresnek szerintem.
2015. jún. 11. 02:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Saját autómban, ami meglehetősen ízléses és elegáns, még soha sem állítottak meg. Egy ismerős lepukkant - munkásautó jellegű- kocsijában amikor ültem, egy út alatt kétszer is igazoltatva lettünk, kínosan is éreztem magam.
2015. jún. 15. 01:56
 5/5 anonim ***** válasza:
jaaaj utolsó.....bitch please....
2015. jún. 15. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!