Kezdőoldal » Utazás » Európa » Németországi munkavállalás?...

Németországi munkavállalás? Bővebbent lent

Figyelt kérdés
sziasztok.párom kőműves,és most adódott egy jó lehetőség,hogy kimenjen németországba.én is akarok vele menni,de én 19 vagyok,még sulizok,de halasztanék..mennyi esélyem lenne melót találni?
2010. febr. 27. 19:10
 1/2 anonim válasza:

Szia, szerintem nyelvtudás nélkül, alig ha esélyed adódna.

Bocsáss meg, de mégis azt kívánom tanácsolni, a suli, szakma sokkal fontosabb, mint a kaland. A párod, ha valóban szeret, tesz azért, hogy együtt maradjatok.

Türelem aranyat ér!!!

2010. febr. 28. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Németben lakom és tudnod kll hogy hiába lennétek együtt pároddal...külföld veszélyes..én wiesbadenben élek...itt a legtisztább németek vannak,...de akadnak törökök ,négerek, arabok, jah és olyan emberek akik figyelik a lányokat.....hogy hogy lehetne elcsalni a lányt...ás utána pá.pá magyarország...soha nem látod a hazád....és törökországban ébredsz fel bodultan egy kecskefarmon......hidd el én tudom mert nem eggy ilyet halottam....várj még egy kicsit szerezz élettapasztalatokat..anélkül kijönni nem lehet mert átvernek és behuznak föleg ha nem tudod a németet.én is megtanultam:

mikor kérdez tölem már valaki valamit...nem a kérdésen gondolkozok, hanem azon hogy miert is kérdezi....

a sulit meg befejezném mert szakma vagy érettségi nélkül itt nem jutsz semmire manapság.

és ezt egy itt olyan ember mondta aki 2 éve lakik kinn

2010. márc. 7. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!