Németországi munkavállalás? Bővebbent lent
Szia, szerintem nyelvtudás nélkül, alig ha esélyed adódna.
Bocsáss meg, de mégis azt kívánom tanácsolni, a suli, szakma sokkal fontosabb, mint a kaland. A párod, ha valóban szeret, tesz azért, hogy együtt maradjatok.
Türelem aranyat ér!!!
Németben lakom és tudnod kll hogy hiába lennétek együtt pároddal...külföld veszélyes..én wiesbadenben élek...itt a legtisztább németek vannak,...de akadnak törökök ,négerek, arabok, jah és olyan emberek akik figyelik a lányokat.....hogy hogy lehetne elcsalni a lányt...ás utána pá.pá magyarország...soha nem látod a hazád....és törökországban ébredsz fel bodultan egy kecskefarmon......hidd el én tudom mert nem eggy ilyet halottam....várj még egy kicsit szerezz élettapasztalatokat..anélkül kijönni nem lehet mert átvernek és behuznak föleg ha nem tudod a németet.én is megtanultam:
mikor kérdez tölem már valaki valamit...nem a kérdésen gondolkozok, hanem azon hogy miert is kérdezi....
a sulit meg befejezném mert szakma vagy érettségi nélkül itt nem jutsz semmire manapság.
és ezt egy itt olyan ember mondta aki 2 éve lakik kinn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!