Tényleg "gáz" egyedül utazni?
Figyelt kérdés
Szeretnék Olaszországba utazni jövőre. Jelenleg egyedülálló vagyok, a barátaim meg vagy párkapcsolatban vannak vagy csak egyszerűen nem ilyen vágjunk bele típusok. Valaki, aki járt már ilyen cipőben, nyugtasson meg, hogy egyedül is végig lehet csinálni ezt. (?)2015. jún. 2. 07:07
1/8 anonim válasza:
Hát gáz. Meg furcsa is, gondolj bele mit csinálsz ott egyedül? amúgy hasonló cipőben járok, csak nekem a soundra nincs kivel mennem, egyedül meg tuti nem megyek, hülyeség is lenne.
2/8 anonim válasza:
első,te tényleg ne is menjél sehova,mert az ilyen embereknek kár is!!!
Egyébként meg nincs abban semmi gáz ha az ember egyedül utazik!Nyilván van előnye/hátránya mint mindennek!Én is nagyon sokat utazom egyedül,és borzasztóan élvezem!
3/8 anonim válasza:
Nem gáz. Miért lenne az? Valamivel több a hátránya mint az előnye, meg kicsit veszélyesebb, de ha bevállalod......
4/8 anonim válasza:
Én gimi vége felé és egyetemistaként sokat utaztam egyedül. (Utána már csak azért nem, mert megismertem a mostani férjem.) Általában hostelekben szálltam meg, ahol nem szobát hanem ágyat foglaltam csak közös szobában másokkal. Remekül lehet így ismerkedni.
5/8 anonim válasza:
Nem gáz, sok szempontból jobb is. Nem kell másokhoz igazodni, mehetsz a saját tempódban, kipihenheted magad rendesen.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 2. 14:10
7/8 anonim válasza:
Én az egyik legjobb barátnőmet úgy ismertem meg, hogy mindketten egyedül mentünk egy egzotikus társasutazásra :D Voltak más egyedülállók is a csapatban.
8/8 A kérdező kommentje:
Jajj de jó :)
2015. jún. 6. 05:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!