Dubrovnik vagy Budva?
Figyelt kérdés
Nyaralni szeretnénk menni és nem tudjuk eldönteni hova. Eddig Budva mellett voltunk, de azt hallottuk, hogy a tengerbe vezetik a szennyvizet, így nem sok kedvünk van hozzá, pedig gyönyörű helynek néz ki. Igaz ez?2015. máj. 31. 21:19
1/4 anonim válasza:
... hallottuk, hogy a tengerbe vezetik a szennyvizet... :)
Pedig mindkettő gyönyörű, és mindkét helyen milliók nyaralnak évente anélkül, hogy belepusztulnának.
2/4 anonim válasza:
rio de janeiro városa is a tengerbe vezeti a szennyvizet, és mégis a copa cabana a leghíresebb strand a világon:)
3/4 anonim válasza:
Szép hely mindkettő! Dubrovnik, mint város nekem egy fokkal jobban bejön, de tényleg csak eggyel, Montenegroban viszont a hegyek gyönyörűek!
4/4 anonim válasza:
Dubrovnikot javaslom. Budvan tenyleg a vizbe vezetik a szennyvizet. Ott dolgoztam 4 honapot es idokozonkent borzalmas jelentest kaptunk a viz minosegerol, amit a szalloda vendegeivel nem osszhattunk meg. Sajnos surun jelen volt a fosos-hanyos virus.
Dubrovnik sokkal tisztabb, de dragabb is. Viszont mint varos, nekem mindketto nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!