Angliában így meglophatnak?
Általában a szobák zárhatók. Ha nem, akkor sem valószínű hogy meglopnak, mert mint fentebb írták ők lennének az elsők. És aki lebukik, nagyon megverik a többiek.
Egyébként ilyen pár 10-20 fontot senki nem fog elemelni, a sok ezres vagyonodat meg úgyis számlán tartod. Egyébként én kint soha nem használtam készpénzt, mivel mindenhol tudsz kártyával fizetni. Soha nem volt nálam csak 1 font a bevásárlókocsikhoz.
A gépet meg órát egyébként már jobban félteném.
Nagyon nem hiszem, hogy meglopnának, mert 10-20 fonttal egyrészt mire megy, másrészt meg azért nem ennyire elvetemültek az emberek. Nagyobb értékű pénzt meg egyszer fognak ellopni max tőled, aztán költözöl és megtanulod, hogy nem hagyod elöl a pénzt, de nem hinném. Jól gondold meg kikkel költözöl össze, mert nem csak a lopás a probléma, de hamarabb fogják mocskosan hagyni maguk után a fürdőt, elsumákolni a mosogatást, takarítást....
Én mikor együtt laktam másokkal, előre lefektettük a szabályokat. Mikor egyedül én voltam a nő, akkor megdumáltuk, hogy közterületeket is én takarítok-nem jó indulatból, a saját érdekemben-a saját szobáját mindenki maga takarítja, de a mocskot, nem természetes koszt, nem fogom takarítani-hányadék például. Mosogatni mindenki maga után, főzni mindenki magára főz, hűtő is közös volt, ott is mindenki a saját kis polcát rendben tartotta.
Le kell fektetni a szabályokat.
Lopni egymástól tényleg nem érdemes, onnantól kezdve biztos terjeszted, hogy na ő lopós...mire jó az neki? Lopott 100 fontot tőled, de az életbe össze nem tud költözni már senkivel, mert mindenki tudni fogja, hogy lopós.
Az ajtót meg zárd. Olyan helyre ne menj, ahol nem lehet.
Nálunk nem lehetett, de én nem olyan házba mentem, ahol már laktak, hanem együtt néztük a házat azokkal, akikkel együtt laktam. Ha befogadtunk valakit, először megismerkedtünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!