Kettōs állampolgárság Angliában hogyan?
Ezt a bunkót-ne haragudj kérdező, nem rád értettem. Pontosan én sem tudom, de nézd meg a HMRC oldalán, ott keresd ki a naturalisation-t vagy citizenship-et és ott le van írva minden. Egyre drágább évről évre. Azt hiszem, ha még 18 éves korod előtt ráveszed a szüleidet, hogy megvegyék neked, akkor nem kell vizsgázni, csak a 18 év felettieknek. Ennek gyorsan nézz utána. De fizetni mindenképpen kell, csak gyerekeknek olcsóbb. Szerintem beszéld meg velük. 700 körül van gyerekeknek és 900-1000 között felnőtteknek.
Én is gondolkodok rajta, mint felnőtt, de per pill nincs rá keretem. Az egyik gyerekemnek viszont már megvan szerencsére, mert több, mint 5 éve itt éltünk, mikor született, így ő autómatikusan megkapta, de ez nem volt feltűntetve sehol, így tulajdonképpen csak akkor kapja meg, ha kiváltjuk neki az angol útlevelet és kiváltottuk. A másiknak majd meg megveszem pár év múlva, de 10 év alatt azt hiszem nem kell bizonyítani semmit, 10 év felett már azt írja, hogy jó állampolgárnak kell lenni, na ezt nem tudom, hogy ellenőrzik...
Miért bunkó?
Inkább adjon olyan infót mint te? "Pontosan én sem tudom"
Na ez nagy segítség.
ma 13:49
Miért is vagyok bunkó? Mert nem írtam olyan hülyeséget, hogy "nem tudom" vagy nálunk így volt" stb?? Ettől ki lett segítve? Te aztán nagyon okos ember lehetsz ha szerinted a te "hát én nem tudom" válaszod hasznos.
KInt él. A legegyszerűbb az ha közvetlen informálódik, és ott kérdezi meg ahol ezzel foglalkoznak, és nem ilyen alakok válaszolnak mint te. SZóval lehet arról beszélni ki a bunkó bunkókám..
Nem frogok egy pihentagyúval vitatkozni.. De az nem segítség, hogy "én nem tudom"... Te írtad.
Komolyan.. Az ilyen alakok miatt lapul az ember, és tagadja le, hogy magyar, mert félő, hogy összefút egy okoskával aki azt hiszi csak az a jó amit ő mond.. Sajnálom a gyerekedet, komolyan.. Én innentől be is fejeztem, mert kár rád akár fél percet is pazarolni.. A kérdezőnek meg, igenis segítség, hogy a helyi polgármesteri hivatalban kap pontos tájékozattót, sőt nagyon kedvesen elmondják mire figyeljen, és nem jönnek olyan idióta szöveggel, hogy
"most nem tudom.. ..
Who is included
section 1 (3) birth in the UK to parents who are now settled in the UK or have
become British citizens.
section 1 (3A) birth in the UK to parents who have joined the armed forces.
section 3 (1) child whose parents are applying for British citizenship.
section 3 (2) birth abroad to parents who are British by descent and have lived
in the UK or a British overseas territory.
section 3 (5) birth abroad to parents who are British by descent but are now
living in the UK or a British overseas territory.
section 3 (1) children adopted abroad by British citizen parents.
section 3 (1) children whose parents had renounced and subsequently
resumed British citizenship.
section 3 (1) any other case not listed below where it is considered to be in the
child’s best interests to be granted British citizenship.
section 4D birth abroad to parents serving in the armed forces.
Who is not included
British overseas territories citizenship – see guide MN2
British overseas citizenship – see guide MN3
British subjects – see guide MN4
Children born outside the UK who are, and always have been stateless (have
no citizenship) see – guide S2
Children born in the UK who are, and always have been stateless (have no
citizenship) see – guide S3
Children born in the UK who have lived there for at least the first 10 years of
their life – British Nationality Act 1981, section 1(4) – see guide T
Children born on or after 4 February 1997 in Hong Kong – see guide EM
Children from Gibraltar – see guide G
Children born before 1 July 2006 who would have become British citizens
automatically if their parents had been married.
Talán ez "child whose parents are applying for British citizenship" Gyerek kinek a szülei jelentkeznek a britt államplgárságra ez illene rám maximum..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!