Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki járt már Máltán?

Aki járt már Máltán?

Figyelt kérdés
4 napra Máltára utazom. A Szent Pál öböl tengerpartján van a szálloda, egy egész napos szigetkörútra már befizettünk. Kérdezni szeretném, hogy milyen a sziget tengerpartja? Valóban olyan gyönyörű kristálykék, mint pl. Mallorcan? Május közepén lehet fürdeni benne, vagy az még hideg? Minden információt szívesen veszek, tudom, kevés ez a 3 nap, de régi vágyam, hogy ide is eljussak.
2015. máj. 13. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Jól értem, úgy fizettél be egy méregdrága útra, hogy fogalmad sincs hova mész, mi vár ott rád, milyen az idő, és milyen a tenger, ráadásul még egy másik drága fakultatív programra is beugrottál, de azért meséljünk el neked mindent?
2015. máj. 13. 14:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Hmm, annyira nem értetted jól. Édesanyám talált egy ultra last minute utat, kb. 2 perc alatt eldöntöttük, hogy akkor élünk a lehetőséggel. Munkámból kifolyólag szerencsés vagyok, mert rengeteg helyen jártam már, Málta még kimaradt. Pusztán érdeklődni szerettem volna olyanoktól, akik már jártak a szigeten. Úgy gondolom, ez az oldal erre való, de inkább a google-t használom segítség gyanánt...
2015. máj. 13. 15:11
 3/3 anonim válasza:

Szia. Nővérem kint el Máltán, igy jartam mar ott, illetve augusztusban megyek legkozelebb. Mint mindenhol, Máltán is attol fuggnek a tengerpartok, hogy milyen részére mentek. Mivel az egesz allam kisebb mint Budapest igy én pl. egy het alatt körbe tudtam jarni az országot es a leghíresebb es kevesbe felkapott strandjait js. A viz kristálytiszta mivel általában koves, es nagyon szep kék. Amit én ajánlok az a Blue Grotto( Kek barlang), Comino-n a Blue Lagoon (Kek laguna), es Gozon a Ramla Bay (vörös homokos öböl). Málta legszebb strandjanak tartják a legtöbben a Golden Bay-t, es a mellette levo Ghajn-Tuffieha Bay-t, es a harmadik oblot aminek mar nem emlékszem a nevére. Ezek ott vannak egymas mellett, tenyleg csodasak de nyáron mozdulni sem lehet, annyi a turista, ezert pl. a maltaiak mar nem is járnak oda. A viz most kb. 20-21 fokos, de a 25-30 fokos hőmérséklet mellett kifejezetten kellemes benne fürdeni. Nyáron pedig csak a tengerben lehet kibírni a hőséget.

Sok szerencsét, orulok hogy egyre többen szeretnek megismerni Máltát. Remelem tudtam segiteni!

P.s.: Mindenhol macskák vannak. Szo szerint. A maltaiaknal mar mar szent állatként tisztelik igy bántani nem szabad őket. Ja es az utakon a nagyon vigyázni kell, mert orulten vezetnek es nagyon szukek az utcák. A buszosok pedig hol megállnak hol nem. De azert mindig le kell inteni őket..

2015. máj. 25. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!