Aki járt már Máltán?
Szia. Nővérem kint el Máltán, igy jartam mar ott, illetve augusztusban megyek legkozelebb. Mint mindenhol, Máltán is attol fuggnek a tengerpartok, hogy milyen részére mentek. Mivel az egesz allam kisebb mint Budapest igy én pl. egy het alatt körbe tudtam jarni az országot es a leghíresebb es kevesbe felkapott strandjait js. A viz kristálytiszta mivel általában koves, es nagyon szep kék. Amit én ajánlok az a Blue Grotto( Kek barlang), Comino-n a Blue Lagoon (Kek laguna), es Gozon a Ramla Bay (vörös homokos öböl). Málta legszebb strandjanak tartják a legtöbben a Golden Bay-t, es a mellette levo Ghajn-Tuffieha Bay-t, es a harmadik oblot aminek mar nem emlékszem a nevére. Ezek ott vannak egymas mellett, tenyleg csodasak de nyáron mozdulni sem lehet, annyi a turista, ezert pl. a maltaiak mar nem is járnak oda. A viz most kb. 20-21 fokos, de a 25-30 fokos hőmérséklet mellett kifejezetten kellemes benne fürdeni. Nyáron pedig csak a tengerben lehet kibírni a hőséget.
Sok szerencsét, orulok hogy egyre többen szeretnek megismerni Máltát. Remelem tudtam segiteni!
P.s.: Mindenhol macskák vannak. Szo szerint. A maltaiaknal mar mar szent állatként tisztelik igy bántani nem szabad őket. Ja es az utakon a nagyon vigyázni kell, mert orulten vezetnek es nagyon szukek az utcák. A buszosok pedig hol megállnak hol nem. De azert mindig le kell inteni őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!