Járt valaki mostanában Prágában?
Figyelt kérdés
Egy kis segítség kellene,hogy milyen latvanyossaghoz milyen tomegkozlekedesi eszközzel lehet legegyszerubben eljutni.
Ha segítene valaki,azt megköszönöm! :)
2015. ápr. 13. 20:38
1/7 anonim válasza:
Károly-híd,rajta is több van, illetve ott van mellette egy kilátó. Táncház, főtér, vár.
Van egy cseh hagyományos étterem, ott főzik a saját sörüket, nem rossz hely, ha szereted a csülköt meg ilyesmi kajákat. Ufleku a neve. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
És abban tudnál még segíteni, hogy a varnegyedbe tényleg fizetni kell ha be akarok menni meg a zsidó negyedbe? Mert a neten ezt láttam...
2015. ápr. 13. 21:00
4/7 anonim válasza:
A var bizonyos reszeibe kell fizetni csak.
5/7 A kérdező kommentje:
Közben találtam egy magyar oldalt ahol jól le volt írva, de köszönöm a választ.:)
2015. ápr. 14. 08:15
6/7 anonim válasza:
A zsidónegyed nem a várban van. A várban az Aranyművesek utcájába belépéskor kell fizetni. Volt időszak a közelmúltban amikor ingyenes volt,közvetlenül a felújítás után De más ismét fizetős (legalábbis most márciusban az volt)
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a zsidó negyed nem ott vám,külön -külön érdekelt, hogy fizetős -e.
2015. ápr. 14. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!