Érdemes elmenni parndorf ba?
Én is gondolkodom rajta, de tanácstalan vagyok.
Nekem az a gondom, hogy idehaza sosem kapok a méretemben ruhát (XXXL) másrészt legtöbb bolt az ázsiai gagyival van tele. Remélem ilyen szempontból ott más a helyzet...
Főképp ruhaüzletek vannak, de mostanra mar nagyon kiépült, több nagy új épülete van, és az egyik ha jól láttam műszaki outlet. Nem tudom biztosan, mert abba az épületbe nem voltam, viszont a bejáratnál csupa Samsung meg hasonló reklámok voltak.
Meg volt egy másik épület is ahova bementünk, ott mindenféle holmi volt, lakberendezés, ajándék, sportszer, kozmetikum, nem is nagyon figyeltem mert engem a ruha érdekelt, de kb olyan volt mint egy pláza.
Aki szereti a nagy márkákat, annak érdemes elmenni, mert nagy designer márkák vannak sokkal olcsóbban. Igaz nem az idei kollekció, hanem a tavalyi vagy 1-2 éves. Sokszor van akció az üzletekben, és ilyenkor tényleg töredék áron lehet kapni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!