Magyarországról hogyan érdemes Ausztriába utazni?
Nyáriszünetben szeretnék kiutazni kettő-három napra a barátnőmhöz Ausztriába, és egyedül még életemben nem utaztam sehova Magyarországon kívül. A szállás ezáltal elintézve, gondolom az ottani belközlekedés is, mivel értem jönnek (remélem). Viszont nem tudom, hogy hogyan praktikusabb (vonat, busz... én a vonatra gondoltam, de gőzöm sincs, hogy megy ez). Az interneten való keresőképességem ebben az irányban egyenlő a nullával, szóval örülnék pár tippnek, esetleg ötletnek.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Először mondjuk jó lenne tudni, hogy Ausztria melyik részén lakik az ismerősöd... Bécsbe a legegyszerűbb vonattal kijutni, illetve a vasúti fővonal mentén fekvő településekhez is (pl. Linz).
Egyéb településekhez viszont inkább ajánlott a busz.
Egyébként a MÁV és az Eurolines honlapja is eléggé jól működik, nem egy nagy was ist das ott keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!