Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen természetűek a Csehek?

Milyen természetűek a Csehek?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy hogyan viszonyulnak a többi emberhez, valaki, tapasztalat?

2015. máj. 8. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Prágában jártam sokat. Alapjába véve hűvösek, de segítőkészek. Pl. éttermekben/boltokban olyan fapofával bírnak kiszolgálni hogy olyat máshol nem láttam még. Ha az emberekkel megismerkedsz akkor viszont roppant barátságosak. Illetve Prágában Morvaországot kicsit lenézik (hogy tényleg lenézik-e vagy csak humor szintjén azt nem tudtam kivenni).
2015. máj. 8. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miután valamennyire megnyíltak, nagyon kedvesek, segítőkészek, barátságosak. Sokkal inkább, mint a magyarok.
2015. máj. 9. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Jók.
2015. máj. 9. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút aranyosak.
2015. máj. 9. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Végeredménybe ugyan olyanok mint máshol,ezt úgy értem,hogy mindegyik országban van kedves és van bunkó - ki melyiket fogja ki. De nekem van cseh ismerősöm. Őt például először kicsit "lenéztem" úgymond mert amúgy is Rocker meg stb. ,de tévedtem NAGYON! Ő főleg aranyos és én még nem láttam ilyen jószívű embert,de alapból is kedvesek szerintem. Ha megismerkedsz velük akkor aranyosak és segítőkészek. A MAGYAROK MEG BÚJJANAK EL MINDENKI ELŐL!
2015. júl. 20. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!