Angliában vidéken meg tudnék venni olcsón mondjuk egy az angolok számára lepukkant és az isten háta mögötti házat?
Aha, én főleg az ilyen 20-30 ezer fontos pl walesi házakra gondolok.
Minél eldugottabb nekem annál jobb.
Nyilván olyan helyekre gondolok amik igazán eldugottak.
Mivel én vállalkozásomból fogok megélni, nem kell dolgozni mennem, így egy kis "lepukkant" tanya is jó lenne nekem.
de mire odáig eljutok az összes magyar, cigány oda költözik...
van néhány olcsó lakás, de ezek mind erősen lelakottak és közbiztonságilag erősen megkérdőjelezhető környéken vannak, illetve közlekedés is nehézkes lehet, sokszor nincs tömegközlekedés, és autós megközelítés sem könnyű.
1. Middlesboroug szegény negyede: [link]
2. Preston szegénynegyede:(1 lakás ára, nem az egész épületé!!!!!!) [link]
3. Szintén Preston: [link]
4. Kilkhampton, Cornwall, kicsi lakás: [link]
5.Rhyl, Denbighshire:Meglehetősen szép walesi kis falu a tengerparton, viszont a lakás nagyon ótvar, ellenben olcsó.
ma 21:31
Amiket linkeltél az egyik sem eldugott tanya, hanem lepukkant sorházak. A legtöbb ilyen lepukkant sorháznál még egy pindurka telek sincs.
De én tanyát szeretnék. Hogy miért?
Angliában jók a földek.
Ha itthon "vidéken újrakezdesz" egy tanyán, lehet, hogy már a következő héten meglátogatnak Lakatos Renátóék és örökre a tanyádon maradsz.
Angliában úgy tudom erre 10-ed akkora esély van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!