Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában mit gondolnak a...

Angliában mit gondolnak a Magyarokról jó vagy inkább rosszat?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Anno az angol főnököm megkérdezte: "Honnan is vagy? Jaa, magyarország. Ott ugye mindig meleg van, hisz ott van törökország szomszédjában?"

Ennyit arról hogy az átlag britnek mennyi fogalma van MO-ról, vagy úgy általában az UK-n kívüli világról. Max amelyik utazik az van képben.

2015. ápr. 25. 00:36
 2/8 anonim válasza:
100%

Mikor Walesbe voltam 2hétig egy néni megkérdezte tőlem:,,Magyar vagy?"

Mire én:,,Igen"

A néni válasza:,,Sejtettem.A magyar lányok nagyon szépek.Ezek után elmesélte,hogy az unokája modell és nagyon sok a magyar lány a stúdióban.:) szóval...ha más nem is,de a szépségiparbam dolgozók tudják kik a magyarok...

2015. ápr. 25. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Aki ismeri az országot, az általában jó véleménnyel van róla. Aki viszont nem ismeri, annak halvány lila gőze sincs arról hogy hol is van. Tulajdonképpen még mindig jobb ha nem ismernek, minthogy szitokszóként szerepeljünk, mint mondjuk a lengyelek.
2015. ápr. 25. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Te mit gondolsz Maine állam lakóiról? Inkább jót, vagy rosszat?
2015. ápr. 25. 21:57
 5/8 A kérdező kommentje:
De az más mert az Amerikán belül egy állam.
2015. ápr. 25. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
...ja, UK meg Európa. Egy Európainak illene tudni legalább kb-ra hogy hol mi van azon a kontinensen ahol lakik.
2015. ápr. 26. 01:15
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem Magyarországon is könnyű lenne olyan embert találni, aki a szomszédos országokat se tudná felsorolni.

Amúgy nekem csak pozitív vagy semleges tapasztalataim vannak. Sokszor megkaptam válaszként például, hogy Budapest milyen szép, illetve egyszer miután segítettem egy nőnek cipekedni, kiderült hogy a dédanyja magyar volt. A legtöbben persze csak tudomásul veszik a tényt, de hozzászólni nem tudnak. De ha belegondolok, ha hozzám odajönne valaki Litvániából mondjuk, akkor én se tudnék mit mondani, mivel soha az életben nem jártam ott és semmi kötődésem az országhoz. Ezt el kell fogadni, Magyarország nem a világ közepe, és nem kell elvárni, hogy hasra essenek valahol, mert magyar vagy.

2015. ápr. 27. 02:02
 8/8 anonim válasza:
Te mit gondolsz az észtekről?
2015. máj. 25. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!