Nyár végén mennék nyaralni Észak-Európába (Svédország, Finnország). Mit ajánlotok?
Budapestről mennék repülővel 7-10 nap. Svédországra vagy Finnországra gondoltam.
Malmön egyelőre az első helyen áll, mert oda megy fapados Budapestről ill át tudnék menni Koppenhágába is.
De Helsinki is érdekes lehet.
Egyedül mennék a mostani állás szerint, mit érdemes megnézni? Helyi utazást hogyan érdemes intézni, van valami napijegy, hetijegy tömegközlekedésre? Esetleg szállást tudnátok ajánlani (low cost, de nem hostel)?
Én Malmôben és Göteborg-ban voltam idén, ha valamelyik érdekel, leírom privátban a részleteket.
Szerintem couchsurfinggel menj. Még inkább jó ez a megoldás, ha tényleg egyedül mész.
érdekelnek a részletek írj privátot nyugodtan.
couchsurfing nem nekem való - én inkább hotel párti vagyok, kényelmetlenül érezném magam más nyakán, de esetleg kint élőkkel ismerkednék előre, hogy legalább városnézés ne mindig egyedül legyen (trip toghetert nézegetem, meg hasonlókat, de valahogy csak arab pasikat dob fel)
Stockholmból hajóval érdemes utazni Finnországba, Turkuba vagy Helsinkibe. (Viking line, Silja line)
Helsinkiben a legolcsóbb hotel az Omena Hotel.
Viszont én nem ajánlom a nyár végét, akkor gyakran már hűvős van, esik az eső és nincs már annyira világos. Inkább júliusban érdemes jönni akkor gyönyörű Finnország.
köszi
én inkább egyelőre augusztus végén, szeptember elején látok rá reális esélyt, hogy lesz elég pénzem és időm menni
hűvös az mit jelent? 18-19 °C van olyankor? az nekem bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!