Kezdőoldal » Utazás » Európa » S. O. S. Ti mit csinálnátok?...

S. O. S. Ti mit csinálnátok? Anglia.

Figyelt kérdés

Nyelvtudásunk nincs. Viszont takarítás is megfelelne..

Milyen gyorsan találnánk Angliába?

CSAK AZ ÍRJON AKI ebben a cipőben járt és tapasztalta ,hogy van lehetőség.

Az a gond ,hogy itthon nem találunk munkát, amit megfizetnek annyira ,hogy megélhessünk rendesen. És külföldön próbálnánk jobb élet reményében munkát vállalni. Ki mit tud?

2010. febr. 21. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
nyelvtudás nélkül felejtős. úgy fognak átverni titeket ahogy csak lehet. Ha nincs kint ismerősötök aki beszél angolul és tud nektek segíteni akkor ne menjetek ki ,mert jöttök is vissza 2 hét múlva. Ha valaki tud angolul annak is marha nehéz munkát találnia. én folyékony angol tudással, és előző tapasztalattal (éltem már kint egyszer fél évig , tehát tudtam , mi hogy működik) , és úgy hogy ismerősökhöz mentem (tehát volt szállásom) 2 hétbe telt míg találtam munkát. szóval félretett pénz is kell hozzá hogy addig amíg nincs állás, addig is tudjátok a szállást, kaját ,utazást fizetni. ami nem olcsó mulatság. Nyeltudás nélkül csakis akkor mennék, ha van fix szállásom, melóm ,és jó ismerősöm aki beszél angolul.
2010. febr. 21. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
59%

Esetleg babysitternek kimehetnel pl. magyar csaladhoz.

Nekem az egyik ismerosom egy magyar egyedulallo nohoz jott ki, mert otthon munkanelkuli volt. A magyar kint elo no keresett neki kint munkat mas csaladoknal is, bejarono munkara gondolok. A kislany akire vigyaz 5 eves, mar iskolaba jar, igy amig ott van a kislany addig az angolt abszolut nem beszelo no eljar a masik csaladokhoz.

Szoval en azt mondom lehet, csak elindulni nehez.

Esetleg magyar oldalakon is hirdetnek kinti munkat es ok szallast is adnak iranylondon.hu es a londonimagyarok.hu oldalat nezd meg.

Az angolt viszont jo lenne ha elkezdenetek tanulni!

2010. febr. 21. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

Én itt élek kint Angliában .Jelenleg is alap angol tudással ás irodában takarítok..nem álmaim állása de ez is jobb a semminél...Amikor kijöttem semmi nyelvtudásom nem volt,és 2 hét múlva dolgoztam.!DE!

Ez nem az én érdemem.Egy angol barátunk segített,hogy megkapjam ezt az állást,hisz még köszönni sem tudtam,nemhogy beszélni..

Ma ott tartok,hogy valamiért még mindig csak "motyogok",de mivel már az irodában ismernek,így először az irodai dolgozok kérték meg,hogy menjek a házukhoz is takarítani,majd egyre több ismerősüknek ajánlottak be..Szerencsére,és talán örömömre ki sem látszom a munkából(hisz dolgozni jöttem ki),és sajnos vannak olyan helyzetek amikor időhiány miatt nemet kellett mondanom...

Sajnos ma nyelvtudás nélkül ha nincs kinti segítséged semmi esélyed nincs,hogy munkát kapj...Már a takarításhoz is elvárják az angolt.Nekem szerencsém volt..

2010. febr. 21. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!