Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországban milyen árban...

Görögországban milyen árban vannak az ételek? Éttermek és alapélelmiszerek?

Figyelt kérdés

Üdv, nyáron készölünk Görögországba egy hétre, apartmanba. Az érdekelne, hogy kb milyen árban vannak ott az ételek, gondolok itt egy sarki giroszostól egy rendes beülős étteremre, valamint az úgymond "itthon is kapható" alap élelmiszerekre? (kenyér, felvágott, húsok, tejtermékek, stb..)

Ha nem vagyunk elszállva, akkor az egy hétnyi kaja kijön 20-25 ezerből / fő? - Mondjuk úgy, hogy naponta egy étterem, vagy giroszos, a többit pedig megoldjuk az apartman konyhájában.

Előre is köszi :)

2015. ápr. 14. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy hét esetén ha apartmanba mentek és nincs ellátásotok, akkor 3-szori étkezésre legalàbb 100 €/fő/hét-tel számolnék.
2015. ápr. 14. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia,mi 2 éve voltunk Paralia-n.Gyrosos ott minden sarkon volt, a legtöbb már olyan akciókat kínált,hogy 2 euró volt a gyros+sör/üditő.Éttermekben 2x voltunk,én bevallom őszintén már elfelejtettem mit ettem ott,de apára emlékszek ő tenger gyümölcseit evett 13 euróért+minden ételhez volt desszert(lehet csak ebbben az egy étteremben).1 eurót hagytunk a pincérnek láttad volna az arcát...szerintem soha nem kapott még ennyit,úgy mosolygott,jófej volt nagyon:) Na de térjek vissza: a kenyér 50 cent és 1 euró között volt,a felvágott kb. mint nálunk(ott volt 1 Lidl),de a sör elég drága volt és a legtöbb csak 3 decis :/ A többit nemtudom,mivel általában a szüleim vásároltak be :)
2015. ápr. 14. 19:30
 3/3 greekfan ***** válasza:
hát jó lenne tudni, hogy hova mentek, de gyros az kb 2-4 euró, pitában van, több hússal mint itthon a tálban. vannak "supermarket"-ek, kb mint itthon a kisbolt mindent kapni. durván az 1,5x-es az itthonihoz képest. nagy bevásárlóközpontok kb, 1,2x-es árkülömbség. nem drágabb mint a balaton, sőt jóval olcsóbb. nem kell aggódni a görögök nem lehúzósak, kedvesek, az a céljuk, hogy máskor is menj, nem az, hogy nyerjen ott 100ftot, aztán mindegy.
2015. ápr. 14. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!