Sziasztok! 18 éves vagyok és 10 napra Szerbiában leszek egy diákcsere programon. Lenne pár kérdésem amivel nem vagyok teljesen tisztában.
Határ menti városban leszünk, gondolom nem kell pénzt váltani. Elfogadják a HUF-ot is? Dohányárú olcsóbb, vagy drágább? Ha igen, mennyivel? Élelmiszer árak? 18 év ott is az alkohol és a dohányárú vásárlásának alsó korhatára vagy több? Ha esetleg van valami tanácsotok akkor szívesen meghallgatom. Válaszotokat előre is köszönöm!
80%-ban magyar lakta településre utazunk ezért kevésbé aggódom az ilyesfajta bántalmazások miatt. Bár én is a roma gettó mellett élek, így már valamennyire hozzászoktam az effajta emberekhez. Ami aggaszt az inkább az ottani délvidéki magyarság. Mennyire befogadóak a magyarországi magyarokkal kapcsolatban?
2015. ápr. 8. 22:59
3/11 anonim válasza:
Hova mész?Szerbiai vagyok.A Magyar határ közelében.Hát mi beképzelteknek tartunk titeket.Bár szerintem nem igaz.Magyar zászlót ne vigyél.Bár nem bántanak csak a hülyék.A szerbek nagyon büszkék ,nacionalisták.Szeretik a népüket.Kedvesek.És összetartóak.Ba***ameg.Mi magyarok sose vagyunk együtt.Ők társaságibb lények.Nekik alap a csapat.
2015. ápr. 12. 20:29
4/11 anonim válasza:
Ja és euróval csak a nagyobb értékű tárgyakért fizetünk.Pl.:Autó.
2015. ápr. 12. 20:30
5/11 anonim válasza:
Hol voltál? Milyen volt?
Az első válaszoló egy kretén sajnos, aki csak hírből ismeri Szerbiát.
Tudom már nem aktuális és gondolom már lett saját tapasztalatod is. Szeretném, ha megosztanád. :)
Egy vajdasági
2015. ápr. 15. 03:42
6/11 anonim válasza:
Fejlemény?
2015. ápr. 21. 22:38
7/11 anonim válasza:
Szerbia nekem nagyon tetszett, Belgrád pörgős hely és kedvesebbek az emberek, mint Budapesten, Szívesen visszamennék.....
2015. máj. 20. 14:05
8/11 anonim válasza:
örülök neki :) én is szerbiai vagyok,pontosabban a magyar határhoz lakok közel, a magyarországi magyarok nem szeretnek minket így mi se őket annyira de persze nincs ez minden helyzetben,mi is nemrég voltunk kirándulni Budapesten,mindenki nagyon kedves vot,főleg a koleszban ahol megszálltunk :)
2015. máj. 20. 22:46
9/11 anonim válasza:
Kedves Utolsó : én kedvellek benneteket, sőt többen is Magyarországról !
2015. máj. 21. 09:29
10/11 anonim válasza:
esetleg írhatsz üzit és akkor fbn is bejelöllek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!