Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit tegyek? (tovább lent)

Mit tegyek? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék a nyáron két táborba menni és anyáék azt mondták,h münk olaszba is . viszont a két tábor összesen 50000ft és még olaszországot is ki kéne fizetni valahogy .
2010. febr. 16. 17:32
 1/10 A kérdező kommentje:
a szüleim elváltak és anya csak egy tábort fizet ki. azt mondja h csak 1 tábor és olasz,vagy két tábor és nem mek olaszba
2010. febr. 16. 17:33
 2/10 A kérdező kommentje:
segítsetek lécci!!!!
2010. febr. 16. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi az a 2 tábor? Milyenek?Pl:lovas?

Válaszd azt amelyik jobban tetszik a 2 tábor közül és ennyi.

2010. febr. 16. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Menj el dolgozni! Talán végre megtudod mi az igazi élet.
2010. febr. 16. 18:18
 5/10 A kérdező kommentje:
2 zenei tábor az egyik zenekari a másik egyéni órák vannak. am 11 éves vok és már próbálkoztam kutyasétáltatással de mint kiderült a gyerekmunka törvénybe ütköző
2010. febr. 16. 18:41
 6/10 A kérdező kommentje:
ha anyának dolgoznék az se lenne jó, mert akk is ő fizetne , csak részletekben
2010. febr. 16. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Szólj apádnak, hogy szeretnél menni, és fizesse az egyiket ő
2010. febr. 16. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Kerdezd meg a szuleidet, hogy szerintuk melyik lenne neked hasznosabb, es mondd el te is, hogy te hova szeretnel inkabb elmenni.

11 evesen Olaszorszagban szerintem annyira neked nem lenne meg mit csinalnod, neked inkabb a tabor meg a valo! Azt most igazan, ebben a korban elvezed! Nagy koraban az ember pedig nem jar mar taborba. Ez az en velemenyem.

En mindig is imadtam taborozni!:)

2010. febr. 17. 13:00
 9/10 A kérdező kommentje:
én imádok táborozni, és olaszország egy káprázatos hely. 7 évesenvoltam görögben és az annyira élveztük mindannyian hogy még az sem biztos h olaszba münk
2010. febr. 17. 20:05
 10/10 anonim válasza:

Az egyik tábort fizesse apád a másik meg akkor anyádé

lehetőleg az olcsóbb tábort fizesse anyud mert azért az olasz vagy ahova mentem sem olcsó és a másik táborra is adnia kell költőpénzt neked.

2010. máj. 21. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!