Férfiként belevágnátok külföldön a takarítói mmunkába?
Persze nem örökre csinálnám,csupán néhány hónapig,míg anyagilag nem rendezem magam..
Mennyire népszerű ez férfiak körében ? Láttatok már olyan férfit aki takarítói melóval inditotta be a külföldi karrierjét? :D
En nem, mert van szakmam es beszelek nyelveket.
Viszont ha annyira kilatastalan lenne a helyzetem akkor is megprobalnek valami mas melo utan nezni. Takaritos melok kozben kb semmi nyelvtudas nem ragad rad, anyagilag pedig egy ilyen melobol nagyon szar korulmenyek kozt tudnek csak elni.
Nálunk a szállodában a legtöbb "takarító" (night cleaner, kitchen porter, loading bay guy, breakfast runner, banketing waiter, night waiter, room service waiter) férfi volt. Illetve egyetlen egy nő sem volt (a pincérek között néhány). Mivel ezek nagyon kemény fizikai munkák. Szobatakarításra pedig nem fognak felvenni, mert oda csak nők mennek.
Én kitchen porter voltam. Igaz, szerencsém volt, mert kaptam munkát, egyből sikerült bedolgoznom magam, mivel beszéltem angolul. És olyan havi 200ezer forintot tudtam félretenni.
Egy szar szoba 400 font, tömegköz 80 a busz. Kajára nem kellett költenem, mert bármennyit tudtam volna akár haza is vinni (két kézzel dobáltam kifele a bélszín steakeket). Alkoholt szintúgy, szóval a szórakozás is adott volt (általában bort, sört, de volt benne kentucky bourbon, Absolut, Moet, stb.). Kb 1000 font körül kerestem. De én nem vállaltam el minden munkát. De volt olyan munkatársam aki 1500-at is megkeresett.
Szóval jó volt, egy 8 hónapot melóztam, és megkerestem a harmadik diplomám tandíját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!