Budapest van annyira jó hely, mint Berlin?
Persze, hogy Budapesten vannak a legjobb romkocsmák, mert máshol nincsenek. Ez budapesti fogalom. Nekem személy szerint pedig egyáltalán nem jönnek be, sőt szerintem szégyen, hogy a szebbnél szebb épületeinket hagyjuk teljesen lepusztulni, majd a romokkal büszkélkedünk és konzerváljuk a lepukkantságot. Nem gondolom, hogy ez hosszú távon jó a városnak.
Egyébként nagyon nincs Budapest olyan jó hely, mint Berlin. Berlinben teljesen másképp, mondhatni igényesebben zajlik a szórakozás. Egy dolog, hogy nem romok között kell elfogyasztanod a túlárazott sörödet (mert Berlin nem lepukkant, így lepukkant romantika sincs), de a közönség is teljesen más. Budapesten nekem herótom van a koktélrucikba kimaskarázott tinilányoktól, az unalomig ismételt rádiós slágereket nyomó dj-ktől, a magukat elitnek eladni próbáló bárokból. Berlinben egyszerűen minden sokkal lazább. Nem veszik olyan komolyan a szórakozást, mint Pesten, ahol rágörcsölnek az egészre. Biztos hülyeségnek hangzik, amit írtam, de meg kell tapasztalni. Ég és föld a különbség.
Budapest borzasztó lepusztult,tele romos,összefirkált falú épületekkel. De még a felújított közterületek is hagynak kívánnivalót maguk után.
A sok ostoba ugyanis rögtön lefújkodja,összefirkálja a felújított épületeket,játszótereket.
Mondhatni feleslegesen lett felújítva.
Berlinben sokkal kevesebb ilyet látsz.
Valamint az infrastruktúra is borzalmas bizonyos helyeken.
Szerintem nem teljesen normális,hogy 40 éves villamosok járnak.
Persze van sok új busz,de amire lecserélik az összes elavult járművet,az még jó pár év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!